Zoo-abonnementen, nieuwe regeling!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 4 juni 2017 om 00:22

Nieuwe regeling Zoo/Planckendael  vanaf seizoen 2016

zooT.e.m. 2015 had water-link een regeling met de zoo zodat abonnementen gratis of aan verminderde prijs werden aangeboden.

Naar aanleiding van de invoering van de nieuwe tariefstructuur voor de waterfactuur in 2016, werden deze afspraken herbekeken. De zoo is nu een gewone klant en water-link geniet van de gewone bedrijfskorting. Deze bedraagt 15% zowel voor werknemers als voor gepensioneerden.

Wil je je abonnement verlengen aan de nieuwe voorwaarden? Dat kan aan de kassa van de zoo of Planckendael.

Wil je een nieuw abonnement? Een formulier om de korting van 15% te verkrijgen, kan je aanvragen bij HRM van water-link voor de actieven of bij Jean Van Hoyweghen voor de gepensioneerden.

Gelieve wel nog even geduld te oefenen: de formulieren worden eerstdaags bij HRM verwacht. We laten jullie nog weten wanneer de formulieren beschikbaar zijn.

Voor diegenen die hun abonnement willen verlengen: hou er rekening mee dat de huidige abonnementen lopen van dag op dag 1 jaar. Op de website van de zoo kan je eenvoudig nagaan hoe lang je abonnement nog geldig is : klik hier.

Print Friendly, PDF & Email
webmaster
Webmaster Persawa website bij Persawa
Als webmaster van de Persawa website draag ik er zorg voor dat de inhoud van de website up to date blijft. Ik waak over de consistentie en layout van berichten en evenement aankondigingen van bijdragende bestuursleden.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op