WL1 in goede doen

Wegens ziekte is dit verslag met een beetje uitstel er gekomen.

Vorige week woensdag kwamen de broers David en Ronny, versterkt met Xander in het strijdperk tegen de kampioenen Pin Strikers. Als vice-kampioen hadden we de eerste match van hun kansloos verloren, dus ’t was nu of nooit voor de revanche. Wel, die revanche is er gekomen.

In game 1 haalden we al snel de handicapachterstand in. David was goed in de afwerking, Ronny en vooral Xander (200) waren op weg naar een clean game, maar zagen ieder een splitje opduiken.
Bij de Pin Strikers was Vincent echt niet bij de les ondanks goed verweer van Peggy en Steven.

Het traditionele dipje in game 2 deed ons weeral punten verliezen, met amper 12 kegels verschil. 2 sparekes te weinig dus. Maar in game 3 hebben we dan collectief weer top gespeeld, David met een clean game, Ronny (211) net niet (split in 10e beurt) en Xander in een zetel zittend.

Met 1800 kegels en ieder een 500+ score hadden we top gescoord met 6-2 winst. De 10 bierframes waren mooi verdeeld deze keer. We stijgen een plaatsje in het klassement en geven de rode lantaarn aan Doedaloep.

cwot-w7-pin-strikers

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op