WDOT : WaterLinkers2 zoeken de aansluiting met het peloton

Gisteren stonden Swa, Ludo en Ronny op de baan tegen Pappenheimers1. Da’s de ploeg die 6 punten en 1 plaatsje voor ons staat. Het objectief was dus om meer punten te pakken dan hen.

’t Zag er niet goed uit in game 1. Swa deed zijn best, maar ’t was moeilijk om sparekes te maken, Ludo deed wat hij gewoonlijk deed, maar kap Ronny met 5 missers op een rij kregen geen vat op het spel.

Aan de andere kant waren Anita en vooral Frank goe bezig en de eerste punten gingen meer dan terecht naar hen, met een bonus van 111 kegels.

Maar er was beterschap op komst. Na enkele tips van de kap, kreeg Ludo meer vat op de baan, en kwamen algauw de eerste spares en strikes naar boven. Swa had nog de nodige pech met enkele spares, maar Ronny was ondertussen een voetje naar achter geschoven, en zette een clean game van 223 kegels neer.

Bij de Pappenheimers was Frank ook aan een clean game bezig maar hij kreeg Eddy en Anita niet echt mee.

Met 21 kegels verschil ging game 2 naar ons. Op naar het volgend game en de volgende punten. Swa, nu wat beter bezig, zag Ludo tot en met beurt 8 alles wegwerken met zelfs nen dobbele strike tussendoor. Ludo eindigde met een split en een nipte misser, maar had met 179 kegels een nieuw persoonlijk record staan, en dat in zijn eerste seizoen.
Ronny zat in een zetel en op een splitje na, werd dat derde game ook een clean game.

Omdat onze sympathieke tegenstanders er net zoals wij in game 1 niets meer van bakten, ging onverwacht het totaal ook nog naar ons, eindstand 6-2.

We naderen tot op 2 punten op de Pappenheimers. Dikke pluim voor Ludo met een high game scratch record van 179 kegels en een high serie scratch record van 391. Nieuwe handicap is 66, maar met de nieuwe tips gaat die handicap nog steil naar beneden, de komende weken.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op