WDOT speeldag 8

In de donderdagleague hebben we dit seizoen nog niet veel punten kunnen sprokkelen, we kregen er ook al de meest gerenomeerde tegenstanders. Vorige week behaalden Swa, Guy en Ludo toch onverhoopt 2 punten tegen het ongenaakbare De Jaguars. We wilden tegen TEC Firebirds deze goede lijn doortrekken, maar elke match moet dus gespeeld worden.

In game 1 kregen we een ontketende Felix (209), goed ondersteund door beide Franken. Ronny (219) kon met een clean game daar alleen weinig tegen doen. In game 2 draaide het bij ons wel goed, maar een gebrek aan nabeurten bij ons deed ons het game verliezen met 11 kegels. In game 3 was het vat af bij de Firebirds, en konden we dank zij een prima nabeurt van onze kap toch het verschil maken en 2 punten pakken met 14 kegels verschil. Guy en Swa kregen te weinig vat op de banen en misten te veel die laatste kegel, en dat drukte ons eindtotaal toch wel. Met die 2 punten schieten we weinig op, we blijven in het bezit van de rode lantaarn en zien de naaste tegenstanders alleen maar uitlopen.De Firebirds doen een zeer goede zaak want ze verlaten de degradatiezone met 6 welverdiende punten.

Ik zie net een foutje in de bierframes, Swa had er maar 1, en kap Ronny maar liefst 3 stuks.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen ? .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op