WDOT : Persawa2 behaalt eerste overwinning

Persawa2 heeft gisteren eindelijk zijn eerste overwinning in de WDOT behaald. Guy in vervanging van een zieke Swa, Ludo en een net gerecupereerde Ronny botsten in game 2 tegen een goed draaiend Uttam Khiladi, maar we hadden het verschil al gemaakt in game 1 waar Ludo goed meedraaide met de grote jongens. De kers op de taart viel in game 3 toen Guy wel, en Ludo iets minder de kap een clean game van 234 zagen neerzetten. Uttam had toen zijn kruit al verschoten, en het verschil werd ineens nog groot. een dik verdiende 6-2 overwinning, en we sluiten aan bij de staart. Op basis van het kegelgemiddelde laten we het Polderploegske achter met de rode lantaarn.

Punten van gisteren :

 

Dan tevens kort nog het verslag van vorige week in de WDOT.

Vorige week was het Kliekske onze sympathieke tegenstander. In game 1 speelden we collectief een zeer goed game, maar hunne Ludo maakte het verschil in de nabeurten, dus we verloren nipt met 14 kegels. Daarna was het over en out voor ons, want het Kliekske speelde gewoon een foutloze avond en gingen verdiend met de 8 punten naar huis. Guy speelde een zeer verdienstelijke avond, Ludo kon volgen, maar Ronny had zijn avondje niet, met te veel missers.  Persawa2 blijft in het bezig van de rode lantaarn.

Punten :

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen ? .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op