Waterlinkers2 goed gestart

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 7 september 2016 om 15:49

Gisteren is de nieuwe bowlingcompetitie WDOT gestart in Bowlingstones Wommelgem. Waterlinkers 2 namen alvast een goede start. Tegenstander van dienst zijn de naaste vrienden Pappenheimers1. Voor de start zag het er niet zo goed uit. De Pappenheimers hadden net het dubbele van handicappunten achter hun naam staan, dus we waren op achtervolgen aangewezen.

Het begon al goed voor ons. We namen een blitsstart. Na 5 worpen had Guy al 3 bierframes aan zijn broek. Swa bleef een secuur afwerkende Guy goed volgen, kap Ronny zat in een zetel. De handicapachterstand was toen al weggewerkt.
Guy speelde een clean game en Swa schudde de ene strike na de andere uit de mouw.

In game 2 ging het langs beide kanten wat moeizamer, met uitzondering van Swa die weer verschroeiend uithaalde, na 2 games had hij al evenveel punten als de voorbije maandag na 3 games. Dit keer kon Ronny wel volgen en na beurt 6 was de handicap al weer weggewerkt ondanks goed verweer van Dina. Ook hier speelden we rustig het game uit.

Game 3 was dan weer ene pak evenwichtiger. Anita speelde goed mee en Eddy kon eindelijk wat scoren. Bij ons was Swa weer ongenaakbaar. De score had gerust nog hoger kunnen zijn, want er kwam nog een beetje pech aan te pas op het einde toen Swa nog 2 splitten te verwerken kreeg. We bleven maar op achtervolgen aangewezen, tot de laatste beurt.
Dina scoorde een mooi dubbeltje in beurt 10, Ronny moest ook al dubbelen, en dat lukte ook, en kuiste alles mooi op. Eddy had aan een 9 in zijn nabeurt genoeg voor de winst van game 3, maar speelde een 8, en daarmee werd de einduitslag 7-1 in ons voordeel.

Da’s alvast een goede start. Met 1737 kegels hebben we ook een goed gemiddelde gehaald en 11 bierframes, dat wil zeggen dat er goed gestriked is.

Kijk ook voor scores en rangschikking op de nieuwe site van onze nieuwe federatie: www.oabv.be

 

Punten hieronder:

WDOT 01-09-2016

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

1
Reageer op dit artikel

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Patrick Catthoor Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Patrick Catthoor
Beheerder

Proficiat mannen! Doe zo verder! 🙂