Waterlinkers één halen hun gram!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 3 april 2018 om 12:20

Sinds we in de vorige ronde roemloos met droge 0 – 8 cijfers verslagen werden door ene Karl van Doedaloep, waren we op revanche belust en we slaagden met bravoure in ons opzet.
Xander, ingevallen voor David wegens file problemen, trok ons samen mee naar deze deugdzame overwinning.

Al in de tweede frame kreeg Dirk een BF aan zijn broek en halfweg was het de beurt aan zowel Xander als Jan. Plezant toch, dan weet je dat je samen goed bezig bent.

Bij Doedaloep was Willy goed begonnen en Luc wist best ‘hard’ te sparen, alleen Karl kon maar geen goede afwerking maken.

Toen Dirk en daarna Jan de “double” maakten, waren de eerste punten al een feit.

In de tweede game kreeg iedereen het wat moeilijker, ieder kreeg zijn deel met enkele splits.

Maar ook aan de overzijde was er ‘gene stoef’, alleen Willy maakte een “double”. Toen Karl halfweg toch al een strike en spare kon leggen werd het nog spannend want op de voorlaatste frame stonden we nog 5 kegels in ’t krijt.
Xander, tot dan toe de beter afwerker, kon geen extra beurt versieren. Gelukkig kon Jan de “double” maken na ook geen extra’s voor DL’s. Voor Dirk was een koud kunstje om de score wat aan te dikken.

Plots verscheen Karl als ‘een duivel uit een doosje’ en scoorde twee “doubles” kort na elkaar.

Maar ook Xander was attent en wist weer mooi alles, meestal sparend, af te werken. Jan, even met ‘wel en niet’, zat nog tijdig in het goede spoor om mee de achterstand te beperken en Dirk was ook goed bezig.

Spelers met een hoge hcp kunnen wel eens voor de verrassing zorgen en dan blijft het spannend tot op ’t laatst. Xander wilde alle punten en maakte met een ‘clean game’ bijna een + 200 waar. Toen Karl toch op ’t laatst zijn enige twee missers liet noteren en Jan met “strike” afrondde, pakten we alle punten mee.

Een mooie wedstrijd van Xander die zijn teamgenoten mee nam in een passende en welverdiende revanche om zo ook onze tweede plaats veilig te stellen.
Intussen had David ontspannen gaan oefenen met enkele ‘bekende’ bowlers en schijnbaar had hij er ook niet naast gegooid. Bedankt voor je positieve instelling.

Volgende keer tegen Pinstrikers van ‘hetzelfde laken een broek’?  Patrick, Xander en Ronny zijn daar best toe in staat.

Het uitslagenblad:

[wp_ulike]
Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op