WaterLinkers 2 stunten!

In de heenronde kregen we de eerste 5 speeldagen telkens een topploeg als tegenstander. Die eerste 5 wedstrijden bleven we puntenloos achter. Vorige week begon de terugronde, met diezelfde 5 tegenstanders.

Tegen Midzeelhoeve konden we vorige week geen puntjes rapen, maar gisteren kregen we het Boshuisje op de baan, en dit keer hebben we wel punten kunnen pakken.

In game 1 begon Guy al direct met een goeie combinatie van spares en strikes, Swa volgde redelijk goed maar kreeg de nodige bierframes aan zijn broek, en de kap begon aan zijn clean game, maar miste een spareke onderweg. Niettemin namen we vlot de maat van Boshuisje, waar Steven maar vooral Donald te veel misten. Jurgen zag het met lede ogen aan.

Met een bonus van 76 kegels begonnen we aan game 2, waarin Guy gewoon bleef doorgaan, Swa het wat moeilijker kreeg, maar met een turkey op het einde de ploeg goed ondersteunde. Ronny kon deze keer wél een clean game op het bord zetten.

Donald was helemaal weggezakt en haalde amper 103 kegels. Daarmee bracht hij ook Steven en Jurgen van de wijs.

We hadden de 4 punten beet, en een bonus van 165 kegels. De eindoverwinning was daarmee ook al bijna zeker, maar het Boshuisje bespaarde zich de totale vernedering. Donald, Jurgen(203, 578) maar vooral Steven (256, 608) speelden eindelijk op hun normale niveau.

Bij Guy (509) en Swa was ondertussen het vet van de soep, maar de kap ging voor zijn derde +200 van de avond (205, 210, 209, 624). Weerom bijna een clean game, maar een splitje besliste daar anders over.

Het eindtotaal kwam niet meer in gevaar, en een meer dan verdiende 6-2 overwinning was een feit.

’t Bleek ook achteraf nodig, want rode lantaarn Polderploegske speelde Midzeelhoeve helemaal van de kaart, en komt zo dichter bij ons. Wij schuiven wel een plaatsje op in het klassement naar plaats 15.

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op