Waterlinkers 2 pakken toch 2 punten.

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 2 mei 2018 om 23:14

Op de banen 19 en 20 hebben we nog niet dikwijls goed gescoord maar dezelfde condities zijn er ook voor onze tegenspelers, dus er maar voor gaan zeker.

Swa begon alvast met een mooie reeks, afgewisseld strike met spare en zou zijn niveau wel halen. Bij Ludo is het in ’t begin altijd even zoeken en het raken van de ‘pin head’ is dan wel noodzakelijk voor success. Op frame 4 viel de strike maar dan duurde het tot op ’t einde voor hij een extra beurt kon maken.
Ook Jan moest werken om de spare te maken. Dat gebeurde dan toch na halfweg en drie missers op rij.

Intussen waren ze aan de overzijde ook niet goed bezig: Ludo kende al te veel pech en er bleef er meermaals ene over. En Walter zocht nog naar de strikes om hcp = 0 te halen.

Zo bleef de stand lang in ons voordeel. En toen Swa op ’t laatste twee missers had was er gelukkig Jan nog die met spare en strike de nul van het bord kon vegen!

Bij Swa maar ene strike, Jan dikwijls 9/ was er geen beterschap te bespeuren in de tweede game. Alleen Ludo begon met ‘vier voltreffers’.

Maar, halfweg waren onze 70 kegels voorsprong al opgebruikt door ene ontketende Walter met “8 in a row”! Daardoor had hij geen hulp nodig om deze game op zijn naam te schrijven.

Ook de derde game moesten we lijdzaam toezien hoe het bij The Killers beter lukte dan bij ons. Danny was Ludo komen vervanger en die was al meteen de betere afwerker. Toen Nicole daar ook enkele strikes achtereen kon leggen, speelde Walter in een zetel met natuurlijk vele éénmalige afwerkers.

We gaven grif toe dat we de mindere waren. Alleen Ludo speelde regelmatig en verbeterde zijn handicap.

Volgende week zal het beter moeten tegen het Kliekske, die met een sterk team ons willen verslaan.

De scores:

 

Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op