Waterlinkers 1 kruipen dichter naar de leiders in de stand

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 7 februari 2018 om 19:58

Alhoewel collega van IT, Mark, deze keer niet meespeelde met de tegenstander van de avond, NBG, blijft een confrontatie met de mannen van NBG altijd een hele uitdaging. Zeker als zij spelers opstellen met een hoge handicap. Dat was deze keer weer het geval, zodat de Waterlinkers elk game moesten aanvatten met een hdc achterstand van niet minder dan 36 pins.

Patrick liet van bij de start aanvoelen dat de Waterlinkers gekomen waren om te winnen: hij goode niet minder dan 4 strikes op rij. Nadien zou het wat minder worden, maar toch zette hij een mooie score neer. Dirk kende een moeilijke avond, al slaagde hij er nog net in om op handicap te spelen. Van Dirk weten we dat hij blijft knokken, ook al wil het niet goed lukken.
Xander speelde in een zetel, al werd het nog wel even spannend toen Dave, met handicap 56, de ene strike na de andere bleef gooien.

Ook Christof was redelijk goed bezig dat eerste game, maar toch konden de Waterlinkers op ’t eind de lakens naar zich toehalen.

Ook game 2 werd zonder al te grote problemen binnengehaald. Patrick deed het weer uitstekend; Dirk kende een klein dipje en Xander een serieuze dip. Gelukkig leken ze aan de overkant ook al hun beste kruit verschoten te hebben. Enkel Christof haalde nog zijn niveau.

Een 8-0 overwinning leek in de maak, maar je mag het vel van de beer nooit verkopen vooraleer hij geschoten is. Patrick kreeg in het derde game op zijn beurt af te rekenen met een serieuze dip. Gelukkig konden zijn maatjes Dirk en Xander dat nog wat compenseren.

Aan de overkant was Johan, met handicap 51, nu met een supergame bezig en dat zou ons de game kosten! Weg waren die verhoopte 8 punten.

We moesten het dus stellen met een 6-0 overwinning en doen daarmee een goede zaak in ’t klassement want de Pinstrikers (de leiders) leden opnieuw een verrassende 8-0 nederlaag. Met nog 2 rechtstreekse confrontaties in ’t verschiet, kunnen Watyerlinkers 1 misschien toch nog strijden voor die felbegeerde eerste plaats, ook al hangt daar nu geen beker meer aan vast!

Blijven vechten, mannen, elke week weer opnieuw. Nooit opgeven, ook al lijkt de toestand hopeloos. De tegenstanders laten ook soms steken vallen en wanneer dat gebeurt moeten we daarvan profiteren.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Patrick Catthoor
Secretaris Bowling club bij Persawa
Administrator en webmaster van deze Persawa website.
Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van Persawa Bowling, waar ik de rol van secretaris waarneem.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op