Waterlinkers 1 bijten tanden stuk op beresterk Tol

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 23 januari 2018 om 18:53

 

Bij Tol zijn ze de laatste weken sterk bezig en dat zouden we vandaag aan den lijve ondervinden. Al van bij de proefballen lieten Danny en Dirk zien dat ze weinig problemen hebben om strikes te gooien. We zagen de bui toen al hangen en beseften dat we de punten niet cadeau zouden krijgen.

Na die proefballen bleef het verwachte vuurwerk van Tol echter uit. Joeri speelde op zijn gebruikelijke niveau maar zowel bij Dirk als Danny kwamen de strikes er maar niet uit. De Waterlinkers deden hun best om op voorsprong te blijven. En toen het Tol-vuurwerk dan toch werd afgestoken vanaf de 7e beurt van het eerste game, hadden we net genoeg voorsprong opgebouwd om de eerste punten binnen te halen.

De tweede game gaf een totaal ander beeld dan het eerste: Danny gooide niet minder dan 6 opeenvolgende strikes en leek op weg naar een perfect game. Het 7e game deed die droom echter uiteenspatten. Ook Dirk liet zich niet onbetuigd. Beiden zouden een +200 score laten optekenen. Dat deed David bij Waterlinkers ook bijna, maar toch moesten we ons neerleggen bij de overmacht van Tol.

Alle hens aan dek voor het laatste game. De waterlinkers deden er alles aan om toch maar een gelijkspel uit de brand te slepen, maar bij Tol bleef het duo Danny en Mark zo goed spelen dat we geen schijn van kans maakten.

Dit was dan ook de sterkst bevochten partij van de avond en tegen ieder ander team zouden we, met een totaalscore van 1745 pins, minstens 6 punten gepakt hebben. Het werden er tegen Tol dat erbovenuit stak met een totaal van 1807 pins, slechts 2.
Iedereen moest toegeven dat Waterlinkers daarmee slecht betaald werden voor een toch wel puike prestatie.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Patrick Catthoor
Secretaris Bowling club bij Persawa
Administrator en webmaster van deze Persawa website.
Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van Persawa Bowling, waar ik de rol van secretaris waarneem.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op