VALENCIA 8-9-10-11 september ’17

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 16 oktober 2017 om 22:07

Verslag: Kathleen Piessens

Het hoofdbestuur van Persawa organiseerde dit jaar een citytrip in het prachtige Valencia.

We bezochten telkens in de voormiddag onder leiding van een Nederlandstalige gids de bekende pleinen, de oude stad, de prachtige bruggen, het allernieuwste project bestaande uit meer futuristische entiteiten waaronder de stad van de kunst, wetenschap en technologie, het grote operagebouw en een park om in weg te dromen.

We genoten van een romantische boottocht gevolgd door een traditionele paella.  We liepen door de rijstvelden en de typisch pittoreske dorpjes eromheen.

In de namiddag was er voldoende vrije tijd zodat men kon kiezen voor of enkele uren strand of een bezoek aan Oceanografic; het grootste aquarium van Europa of een bezoek aan het winkelcentra, men deed waar men zin in had zodat men volop kon genieten van al het moois!

Samengevat een stad vol variatie, overgoten met zon, opgeblonken gebouwen, een gemeende gastvrijheid en tapas in overvloed. We bedanken graag onze Persawa leden voor hun collegialiteit want dankzij jullie enthousiasme werd dit een geslaagde trip.

Fotoalbum

Voor wie meer wil zien, hebben we een fotoalbum gemaakt:

Je moet inloggen om de foto’s te zien.
Print Friendly, PDF & Email
Kathleen
Secretaris bij Persawa
Ben je geïnteresseerd in de workshops die wij regelmatig organiseren: Bloemschikken, Stikken en Naaien of Breien en Haken, dan kan je bij mij terecht voor informatie en/of inschrijving. Wil je zelf meewerken aan een workshop, laat het me weten en we bekijken samen hoe we dit kunnen organiseren.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op