‘Upperdogs’ gaven geen puntje weg!

Alhoewel we in ’t verleden tegen Underdogs al menig puntje konden sprokkelen, hebben ze deze match met Donald, Franco en een super Elise van ons ‘kip kap’ gemaakt.

Verder moet ik hierbij melden dat geen van onze spelers een hoogdag beleefde en dat een +200 ver weg was.

Guy begon wel met “double” en tot halfweg ging het prima. Maar dan was er een misser op de laatste 10, kreeg hij nog drie splits en dan weet je dat een goede score uit blijft.
Swa vond niet direct het goede punt en ‘den 10′ was zijn dooddoener.
Ook bij Jan was het in ’t begin van ‘wel en niet’ en dan zie je de bui al hangen.

Bij Underdogs werkte Donald bijna alles ‘properkes’ af en Elise schudde al direct een “turkey” uit haar mouw. Zij was op weg naar een mooie score.
Franco kon rustig volgen want vanaf goed halfweg, na collectieve missers van Waterlinkers, hadden ze al een riante voorsprong opgebouwd.
Op ’t eind was het schrijver en cap Danny die verschillende BF’s toebedeeld kreeg en dan weet je ’t al … meer dan 130 kegels in ’t verlies en dan is de totaalscore ook al weg.

Komaan hé, dat moet beter! Guy begon weer goed met “double” en Jan kon de BF afwenden. Maar dan kwamen plots voor elks een splitje en de afwerking op vnl ‘den 10′ weer roet in ’t eten strooien.

Ondertussen vielen de “strikes” aan de overzijde als vanzelf. Behalve bij Donald in ’t begin. Maar toen hij een andere bal nam, lukte hij een “six in a row” en zo konden we weer fluiten achter enig puntje.
Maestro zag dat het goed was, ondanks zijn vele BF’s.

Toen wij in ’t begin van de derde game nog altijd kampten met splits en ‘hoekmissers’ werden we alras weer op achterstand geplaatst.
Plots lukte het dan wel om alle drie samen af te werken en nog enkele BF’s uit te delen maar ‘het kalf was toen al verdronken’. De Underdogs konden rustig uitbollen.

Met alle drie een mooie hoge score, zeker voor Elise, en daarbij nog de hoogste totaalscore van de avond verdienden U1L13 zeker met brio de overwinning.

Wij bleven achter met een ‘nul’ en zo springen de Golukken weer haasje over.

Voor de laatste wedstrijd volgende week zullen we het met Dirk, Swa en Jan toch over een andere boeg moeten gooien om van de Bleke Lijntjes punten af te snoepen en zo onze  11e stek vast te houden.
Groeten van Jan

De scores:

 

Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op