Rode lantaarn voor Water-Linkers2

In de WDOT wisten we dat we aan een loodzwaar parcours gingen beginnen. De eerste 4 matchen moesten we tegen alle toppers spelen.
Na 2 speeldagen was dat ook duidelijk aan onze punten te zien. Twee keer een droge 0-8 pandoering, en een gedeelde laatste plaats.

Ook deze derde match was tegen een topploeg, nl De SPlits 1. Totale handicap bij onze tegenstander : 5!
Om een lang verhaal kort te maken, enig puntengewin zat er ook deze keer niet in. Daarvoor waren onze spelers te wisselvallig, en konden zij hun favorietenrol telkens wel waarmaken.

Guy begon nochtans wel goed, kreeg Swa mee, maar kap Ronny moest nog duidelijk wennen aan de banen.
In game 2 kwam Ronny wel onder stoom, maar toen zwakte Guy duidelijk af, en in game 3 haalde Swa niet zijn verhoopte spel.

Bij onze tegenstanders nam Kylian een snipperdag (237-211-632), want hij speelt gewoonlijk 100 kegels meer, maar kon rekenen op een goede Chico (233-235-205-675). Ook Vic (205-204-594) droeg zijn steentje bij, en met een totaalscore van 1911 tegen 1686 was de derde forfaitscore weeral een feit en is de rode lantaarn helemaal voor ons.

Volgende week staan de kampioenen De Jaguars op het programma, hopelijk kunnen we daar de 0 van het bord vegen. In ieder geval kunnen we de week nadien beginnen denken aan punten pakken.

Het scorebord:

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op