Registratie

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 20 juni 2017 om 23:28

Hoe registreren?

Via onderstaand formulier kan je je gebruikersinformatie opgeven. Om je account te beschermen vragen we je tevens om een "sterk" wachtwoord te bedenken.

Van een sterk wachtwoord verwachten we dat het minstens 8 karakters bevat, waarvan minstens 1 hoofdletter, minstens 1 cijfer en minstens 1 speciaal karakter.

Verder raden we aan om een profielfoto op te laden. Je kan daarvoor een zowel een reële  foto als een 'avatar' gebruiker. De bedoeling is dat je reacties op de website beter opvallen. Het maakt de website tegelijk visueel aantrekkelijker.

Lees zeker ook het Huishoudelijk Reglement  even door. Het is noodzakelijk dat je de bepalingen in het Huishoudelijk Reglement accepteert om je te kunnen registreren.

 

We gebruiken je e-mail enkel om je sneller te kunnen helpen ingeval je iets vraagt. We geven je adres in geen geval door aan derden. We houden ook niet van spam. 🙂

 

End Blog Spam! WP-SpamShield WordPress Anti-spam Plugin stops comment spam, trackback spam, registration spam, and contact form spam.
Deze website maakt gebruik van geavanceerde spambeveiligingen.