Persawa Workshops

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 10 oktober 2016 om 21:12

Workshops banner

Hobby, creativiteit en ...

Creatief ontspannen

Genoeg van het televisiekijken en wil je je actiever bezig houden? Meer en meer mensen gaan knutselen of op zoek naar creatieve workshops. Het is een manier om je te ontspannen, uit te leven en inspiratie te vinden. Bovendien door iets 'fysieks' te creëren krijg je een enorme voldoening.
Vaak gebeurt het ook in groep. Zo kan je nieuwe interessante mensen leren kennen tijdens zo'n cursus of workshop. Ook wanneer de groep bestaat uit collega's, leer je elkaar op een andere manier kennen en mogelijk beter begrijpen.

Hobbybeurzen

Op een hobbybeurs vind je de actiefste hobbyisten. Je kan er inspiratie opdoen, lekker shoppen of zelf aan de slag gaan bij de verschillenden creatieve workshops die georganiseerd worden. Op zoek naar een hobbybeurs? Hierbij een overzicht van de bekendste:

  1. Hobby Creatief Salon, september (Nekkerhal, Mechelen), maart (Antwerp Expo)
  2. Libelle Winterfair, november (Nekkerhal, Mechelen)
  3. Hobbybeurs Genk, november (Limburghal, Genk)

Trends

Eén van de meest trendy onder de creatieve workshops is het breien en naaien natuurlijk. De opkomst van de vele naaiateliers bevestigen dat, alsook de verkoop van de naaimachines. De crisis werkt de trend natuurlijk in de hand.

Naaien is ook een ideale hobby waarvoor je de deur niet uit moet. Je hebt alleen een naaimachine en stoffen nodig. En je begint eraan wanneer je wilt. Uiteraard kan je hiervoor terecht bij Persawa.

Persawa Workshops

Momenteel kan je bij Persawa terecht voor volgende workshops:

Graag zouden we ons aanbod nog uitbreiden met andere workshops om op die manier nog meer collega's te bereiken.  Ben jij bezeten van je hobby (knutselen, tekenen, schilderen, dansen, zingen, keramiek, beeldhouwen, fotografie, modelbouw, ...) en wil je andere mensen even enthousiast maken als jijzelf? Ben je sociaal, communicatief en beschik je over een gezonde dosis geduld? Dan hopen we dat je af en toe een Persawa workshop wilt presenteren.

Lijkt je dit iets voor jou? Neem dan snel contact op met Kathleen Piessens. Zij helpt je bij de organisatie van je workshops (reservatie locatie e.d.).

Hobbywinkels

Afhankelijk van je hobby zal je ook het nodige materiaal moeten kopen. Intussen zijn er tal van hobbywinkelswaar je terecht kan. Een snelle zoektocht op het internet leert ons dat je bij veel aanbieders hun materiaal online ook kunt aankopen. Eventueel kan je op internetfora terecht waar men specifiek materiaal kan ruilen of extra informatie krijgen waar je precies terecht kan.

 

Recente Berichten

Nieuwe workshops "Stikken & Naaien"

Nieuwe workshops "Stikken & Naaien"

Hallo dames, zin in een nieuwe creatieve hobby waarbij je op 1 of 2 avonden met deskundige hulp een Lees verder ...
Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in 2017

Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in 2017

Wil je graag leren stikken? Zelf een broek verkorten? Herstellingen doen? Een rok of een kleedjeLees verder ...
Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in november en december

Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in november en december

Wil je graag leren stikken? Zelf een broek verkorten? Herstellingen doen? Een rok of een kleedjeLees verder ...
Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in mei, juni, juli en augustus

Planning Workshops 'Stikken en Naaien' in mei, juni, juli en augustus

Opdat jullie alvast jullie agenda's zouden kunnen invullen om zeker geen enkele sessie te missie, Lees verder ...