Hoofdbestuur

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 6 februari 2019 om 14:03

Wie zijn wij?

Water-link is meer dan een plek waar je komt werken! Als personeelsvereniging hechten wij veel belang aan het sociaal contact binnen ons bedrijf.

Ons doel is mensen dichter bij elkaar te brengen, om de sfeer binnen ons bedrijf aangenamer te maken.

Onze club wordt geleid door bestuursleden, die op vrijwillige basis, activiteiten organiseren voor onze leden.

Nieuwe ideeën zijn steeds welkom!

Een stukje geschiedenis van Persawa

Het is waarlijk wetenswaardig te kunnen vaststellen dat de groei en bloei van een personeelsvereniging in een bedrijf recht evenredig gekoppeld is aan de samenwerking, collegialiteit en solidariteit op de betreffende werkvloer.

Zo ontstond in 1946 ook bij de “Antwerpsche Waterwerken” na een periode van armoede, ontbering en soms intens leed, hetgeen de Tweede Wereldoorlog overal had gebracht, …

  Lees verder about “Een stukje geschiedenis van Persawa”

Voor elk wat wils

Persawa organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de samenhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons motto is daarom:

Voor elk wat wils

Lees verder about “Voor elk wat wils”

Een greep uit het aanbod:

Bowling

De Persawa Bowling club werd opgericht door een aantal  enthousiaste Bowling liefhebbers die hun passie wilden delen met alle Persawa leden.

Om die passie voor het bowling door te geven, organiseerden zij maandelijks een bowling avond die openstond voor alle geïnteresseerde Persawa leden. Deze maandelijkse bowlingsessies gingen door op de eerste dinsdag van de maand in Antwerp Bowling, destijds nog gevestigd in de Vorstermanstraat nabij de gedempte zuiderdokken in Antwerpen stad.

De eerste jaren kenden de maandelijkse bowling avonden een enorm succes en stonden we geregeld op 3 banen te spelen. Voor sommigen was één bowling avond per maand toch een beetje mager en zij sloten zich aan bij de KAVVV Bowling league waarin we begonnen met 1 team …

  Lees verder about “Bowling”

Wat als je gepensioneerd bent?

Wij zijn de ‘op rust gestelde’ oud-medewerkers van AWW, recent omgedoopt tot water-link. Aangezien ons motto luidt “Rust roest”, organiseren wij onder de vleugels van het Hoofdbestuur van Persawa, een rits aan activiteiten die ons niet alleen fit en actief houden, maar die er ook op gericht zijn contact te houden met onze collega’s.

Niet zonder enige trots mogen wij vaststellen dat de Gepensioneerden zonder concurrentie de bedrijvigste onderafdeling van onze personeelsvereniging zijn.

Lees verder about “Gepensioneerden”

Schieten met pistool & karabijn

Persawa Schuttersvereniging is in 1970 opgericht door de bevriende schutters: Jos Thiron, Jean van Hoyweghen, Robert Cass( †), Jos Velkeneers(†) en Armand Van Hombergen(†).

De eerste jaren werd er geschoten in het lokaal van de taverne ” De Kaasboerin” te Deurne, daarna verhuisden wij naar het huidige lokaal Hertstraat 5 te Deurne. De accommodatie is een van de modernste en voldoet aan de strengste wettelijk opgelegde normen.

Lees verder about “Schutters”

Skiën en Snowboarden

Elke skiër of boarder is van harte welkom bij de Persawa Ski club, ongeacht of al jaren op de latten hebt gestaan of het nog nooit ervaren hebt. Ook niet-skiërs zijn van harte welkom!

We streven ernaar om, gespreid over het jaar, diverse activiteiten te organiseren waarbij de nadruk ligt op skiën en snowboarden, met als hoogtepunt de jaarlijkse skireis.

Voor het sociale aspect organiseren we een aantal bijeenkomsten en nevenactiviteiten, vaak gecombineerd met indoor ski mogelijkheden. Lees verder about “Ski en Snowboard”

Vissen- en Zeehengelen

Gelegen op de grote visput te Lier en ontstaan in het jaar 1971 door stichter voorzitter Sylvijn Bruyninckx. Door de jaren heen nog steeds een ontspanningsvijver voor alle medewerkers van water-link en Pidpa. De leden maken er tijdens de, meestal in onderlinge viswedstrijden, een spannend maar ook gezellig partijtje vissen van.

Soms wordt er ook een gratis visbedeling georganiseerd en worden de lijnen uitgeworpen voor de forelvangst.

  Lees verder about “Vissers- en Zeehengelclub”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.