Over Ons

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 17 december 2016 om 15:19

Persawa is de personeelsvereniging van water-link

logo water-link

cropped-logo_persawa_temp1.png

 

 

 

Persawa is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van water-link (tot voor enige tijd nog beter gekend als AWW).

Wie is er lid?

Alle personeelsleden van water-link, in dienst of met pensioen, hun partner en inwonende kinderen kunnen op vrijwillige basis lid worden van Persawa tegen een bescheiden maandelijkse bijdrage van 2,- €.
Het lidmaatschap geldt voor het hele gezin, dus indien man en vrouw bij water-link werken, wordt maar van één persoon het lidgeld afgehouden.

Waarom lid worden?

Persawa organiseert feesten, happy hours, jubilea, uitjes en andere activiteiten.
Zij sponsort ook diverse sportactiviteiten die als doel hebben je collega’s op een andere, meer ontspannende manier te leren kennen.

Of wat denk je van tips en trips voor in je vrije tijd...
Je kiest uiteraard zelf of je met Persawa een stuk(je) van je vrije tijd invult of niet.

Verder kunt u ook gebruik maken van korting bij diverse bedrijven in de omgeving.

Een stukje geschiedenis van Persawa

Het is waarlijk wetenswaardig te kunnen vaststellen dat de groei en bloei van een personeelsvereniging in een bedrijf recht evenredig gekoppeld is aan de samenwerking, collegialiteit en solidariteit op de betreffende werkvloer.

Zo ontstond in 1946 ook bij de “Antwerpsche Waterwerken” na een periode van armoede, ontbering en soms intens leed, hetgeen de Tweede Wereldoorlog overal had gebracht, …

  Lees verder about “Een stukje geschiedenis van Persawa”

Enthousiaste vrijwilligers

De activiteiten van Persawa worden mogelijk gemaakt door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Zij doen dit werk op vrijwillige basis omdat ze het leuk vinden en graag met anderen samenwerken. Ze zetten zich met veel enthousiasme in voor collega's, oud-collega's en voor de personeelsvereniging als geheel.

Vind jij het leuk om als vrijwilliger administratieve en/of organisatorische taken te verrichten voor Persawa?
Neem dan zeker contact met ons op.

Doelstelling

doel-gepensioneerdenPersawa stelt zich tot doel om mensen te binden, hen mogelijkheden te bieden voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling en het onderling contact tussen medewerkers en oud-werknemers van water-link te onderhouden. Met deze doelstellingen in het achterhoofd wordt een hele scala van activiteiten georganiseerd.

Water-link is meer dan een plek waar je komt werken! Als personeelscvereniging hechten wij veel belang aan het sociaal contact binnen ons bedrijf.
Ons doel is mensen dichter bij elkaar te brengen, om de sfeer binnen ons bedrijf aangenamer te maken.

Nieuwe ideeën zijn steeds welkom!

Zolang onze inspiratiebronnen niet opdrogen doen wij met hetzelfde enthousiasme verder. Hebben jullie ideetjes, voorstellen, willen jullie iets zien, doen, beleven… laat het ons weten en wij proberen het voor jullie uit te voeren.

Of, je kan ook via de ideeënbus op deze website je idee in bredere kring bekend te maken, zodat andere collega's erop kunnen reageren.

Persawa website

Alle informatie over de activiteiten van Persawa is te vinden op de website. Deze is openbaar toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft.

Binnenkort zal de website ook interactief worden. Zo zal het mogelijk worden om je via de website in te schrijven voor activiteiten en/of evenementen die georganiseerd worden door het Hoofdbestuur of één van de Onderafdelingen. Je zal ook kunnen reageren op berichten die geplaatst worden. Om gebruik te kunnen maken van de interactieve functies, vragen we je als gebruiker te registreren.

Onze doelgroep blijft wel de leden van Persawa en hun naaste familieleden. Niet-leden kunnen zich niet registreren als gebruiker van de website en de daaraan gekoppelde privileges.