‘Opperdogs’ op hun best!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 3 april 2018 om 12:26

Danny had zijn winning team van vorige week terug op de banen gebracht en dan weten de Waterlinkers dat alle hens aan dek moeten boven gehaald worden om puntjes te oogsten.

Guy en Swa begonnen goed met in ’t begin alras Dirk twee bierframes aan te smeren. Dirk kreeg zijn bal nog niet goed in de pocket.

Dat lukte bij Donald & Co wel naar behoren, zodat we voor halfweg al quasi op een lichte achterstand stonden.

Guy bleef mooi de spares aan elkaar rijgen, maar Swa wist na “double” tot driemaal die laatste(n) te laten staan. Gelukkig zat Dirk nu, na drie splits, op de juiste pijl en wist met “double” en scorend tot het einde nog veel recht te trekken. Niettegenstaande elke speler wel een goede extra beurt had gemaakt was de betere start van U1L13 toch beslissend voor de eerste winst.

Komaan hé, er tegenaan! Dirk zou nu op éne split na alles afwerken met een “turkey” halfweg. Zijn medespelers konden ook een “double” maken maar daar werden enkele cruciale missertjes genoteerd: Guy op kegel 10 en Swa tot driemaal toe die kegel 6 en dat deed pijn.

Want Donald trok zijn teamgenoten mee naar een hoger niveau, Raoul en zeker Danny maakte er een spelletje van: “wie mist de eerste frame?” Allebei een ‘clean game’ en dan ben je goed bezig.

Ondanks onze betere game oogsten we weer geen punten.

Opgeven is geen optie maar toch zagen we met lede ogen dat Raoul nu ‘uit zijn beste vaatje tapte’ en dat hij met meerdere strikes naar een hoge score op weg was. Maestro volgde. Hij zat rustig ‘in een zetel’ en werkte zo ook perfect af.

Bij de WL’s zag men de bui al hangen want nu kreeg Guy te kampen met wat verdomde splits. Ook Swa en die rechterkant waren geen vrienden en dit ging zo bergaf voor ons. Dirk deed nog wat terug en zou nog een +500 lukken.

Donald kon nu ‘de teugels even vieren’ omdat zijn teamgenoten super waren.

Tegen dit winning team was er in deze wedstrijd dan ook weinig te doen. Een verdiende overwinning voor de ‘Underdogs’!

Volgende maandag geen wedstrijd wegens feestdagen maar op 9 april gooien Guy, Swa en Jan weer om menige punten tegen Polifinario.

De scores:

[wp_ulike]
Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op