Op weg naar een nieuwe, frisse personeelsvereniging

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 7 augustus 2017 om 01:24

Net als ons moederbedrijf water-link, is onze personeelsvereniging, Persawa, al een tijdje bezig zichzelf te vernieuwen.
Zo werd vorig jaar een nieuwe bestuursploeg, onder leiding van voorzitter Ivan Van Hoyweghen, aangesteld. Tot hiertoe werd er vooral gewerkt aan interne herstructureringen zoals het verenigen van alle onderafdelingen onder één bestuur. Het is de bedoeling om alle muren af te breken en op een zo transparant mogelijke manier over onze werking te communiceren.
Zo werd bv. de skiclub al ‘ingekanteld’ in het hoofdbestuur. Ook de financiering van de activiteiten wordt onder de loupe genomen.

Vanaf dit najaar zouden de eerste resultaten van deze vernieuwingsoperatie  zichtbaar moeten worden.

De traditionele activiteiten, zoals de meesten onder jullie die kennen, blijven voorlopig weliswaar behouden, maar we onderwerpen ze wel aan een screening en kijken na of deze activiteiten naar de toekomst toe onder dezelfde vorm en/of voorwaarden kunnen behouden blijven of dat er andere accenten moeten gelegd worden die meer aansluiten bij de tijdsgeest en met de interesses van onze leden.

Zo zijn we al gestart met kortere uitstappen onder begeleiding van een gids en is het hoofdbestuur in gesprek met een evenementen bedrijf met een breed aanbod.

Hierbij doen we een oproep aan iedereen met ideeën voor nieuwe activiteiten of met een frisse insteek voor bestaande activiteiten: laat van je horen en als er voldoende interesse is proberen we jullie ideeën te verwezenlijken om zo onze vereniging voor iedereen nog aantrekkelijker te maken.

Naar aanleiding van onze Algemene Vergadering eerder dit jaar, lanceerden we al een oproep aan al onze leden om zich kandidaat te stellen om mee aan de kar te trekken en samen bestaande en/of nieuwe activiteiten te organiseren.

Vandaag zijn we dan ook verheugd om volgende groep enthousiaste medewerkers in ons team van vrijwilligers te mogen verwelkomen:

  • Denis Andries
  • Eric Doms
  • Fabry Iwens
  • Georges Verbist
  • Jef Verdonck
  • Marc Van Ginneken
  • Steve De Bruyn
  • Mario Stevens

Als blijk van waardering voor hun steun, toewijding, en de vele vrije uurtjes die zij bereid zijn te investeren om van Persawa opnieuw een frisse, dynamische club te maken, geven we hen graag de eretitel

Ambassadeur

 

Reeds tijdens de kick-off meeting in de gastenhoeve die doorging op 11 mei 2017 brachten onze nieuwe ambassadeurs al een aantal nieuwe frisse ideeën naar voor die ze in het werkingsjaar 2018 willen uitwerken en organiseren.

 

Foto kick-off meeting: van links naar rechts  Jef Verdonck, Mario Stevens, Eric Doms, Denis Andries, Fabry Iwens, Marc Van Ginneken en Georges Verbist.
Jammer genoeg ontbreekt Steve De Bruyn op deze foto.

Het hoofdbestuur streeft ernaar om, in samenwerking met onze nieuwe ambassadeurs en hun teams, succesvolle activiteiten te organiseren die voor iedereen open staan en die hopelijk massaal zullen bijgewoond worden.

We willen ons motto ‘Voor elk wat wils’ alle eer aandoen door een zo divers mogelijk scala aan activiteiten aan te bieden, zodat iedereen, van jong tot oud er iets in terugvindt waaraan hij of zij graag deelneemt.

Nogmaals, heb je zelf nog goede ideeën of wil je actief meewerken aan het (helpen) organiseren van een of andere activiteit, eenmalig of op regelmatige basis, we appreciëren alle hulp die van jullie kunnen krijgen.

Heb je verder nog vragen bij onze werking, aarzel dan niet onze bestuursleden of ambassadeurs te contacteren. Zij helpen je graag verder.

Je kan ons ook contacteren via de website (via ons contactformulier voor algemene vragen of via onze ideeënbus voor leuke ideetjes).

Vanaf september beginnen we ook te brainstormen over een nieuwe website. Alhoewel de huidige nog niet zo lang geleden werd opgestart, realiseren we ons dat deze niet optimaal werkt en dat navigeren doorheen de pagina’s niet heel transparant verloopt. Bovendien werkt niet alles even goed op een tablet of smartphone. We zijn er ons van bewust dat alles altijd beter kan en ook hierbij kunnen we best wat hulp gebruiken.

Heb je een scherpe pen, schrijf je graag artikeltjes over interessante onderwerpen die we op onze blog kunnen publiceren, schrijf je graag verslagjes van Persawa-activiteiten waaraan je deelnam, stuur een berichtje naar onze webmaster en hij spreekt verder met je af wat je kan doen om onze website actueler, interessanter en levendiger te maken.

Ook foto’s van activiteiten waaraan je deelnam mogen te allen tijde bezorgd worden aan onze webmaster op volgend adres: webmaster@persawa.be.

Ben je een kei in Photoshop of wil je op een andere manier meewerken aan de website, bv. door het maken van uniforme grafische elementen, laat het weten aan onze webmaster.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Patrick Brems
Ondervoorzitter bij Persawa
Binnen Persawa ben ik samen met ons team van het bestuur bezig om het personeel van Water-Link nog meer de geneugten van onze personeelsvereniging te leren kennen en onze clubs te promoten.
Promotie van onze webpagina en communicatie naar leden hecht ik veel belang aan. Verder neem ik graag deel aan allerlei zaken georganiseerd door het hoofdbestuur en de verschillende clubs. Zelf ben ik lid van de ski club. Hobbies: zeilen en rotsklimmen, maar de meeste vrije tijd besteed ik aan de vzw. Knoest, waarvan ik ook voorzitter ben.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op