Gepensioneerden

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 9 november 2018 om 10:47

Wie zijn wij?

Wij zijn de 'op rust gestelde' oud-medewerkers van AWW, recent omgedoopt tot water-link. Aangezien ons motto luidt "Rust roest", organiseren wij onder de vleugels van Persawa, een rits aan activiteiten die ons niet alleen fit en actief houden, maar die er ook op gericht zijn contact te houden met onze collega's.

Niet zonder enige trots mogen wij vaststellen dat de Gepensioneerden zonder concurrentie de bedrijvigste groep van onze personeelsvereniging zijn.

Wat doen wij?

Net zoals onze nog actieve collega's, proberen we een zo gevarieerd mogelijk scala aan activiteiten te organiseren zodat er voor iedereen wel iets interessants te beleven valt.  Uitstappen, bowling, petanque, wandelen, kaarten, bloemschikken, het is maar een korte opsomming van wat wij allemaal doen.

Niet moeilijk dus dat het algemeen bekend is dat gepensioneerden geen vrije tijd hebben.

Ledenvoordelen en nuttige informatie

NIEUW: De hospitalisatieverzekering van water-link kreeg een opwaardering en dit met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2016.

 

Diversen

Naast de activiteiten van de onderafdelingen (zie hiernaast en op de specifieke vervolgpagina's), organiseert Persawa Gepensioneerden ook ieder jaar in januari een Algemene Ledenvergadering, waar u - na geïnformeerd te zijn over onze werking en financiën - ook kunt deelnemen aan de bestuursverkiezingen en aansluitend genieten van een lekker worstenbrood en appelbol.

Verder kun je met de beentjes onder tafel tijdens ons Jaarfeest met dans in maart of het Najaarsdiner in oktober. Tenslotte staat meestal in maart ook nog een komisch toneelstuk op het programma. Al deze organisaties geven u volop de gelegenheid om uw oud-collega’s en vrienden in een aangename en gezellige sfeer te ontmoeten en bij te praten.

Zij die via mail willen verwittigd worden van overlijdensberichten van collega’s of hun familie, van losse berichten over activiteiten van het Persawa Hoofdbestuur en/of afdelingen en van de Samenwerkende Personeelsverenigingen Antwerpen, kunnen zeer graag hun mailadres bezorgen bij jvanhoyweghen@skynet.be. Indien je verandert van mailadres zou het tof zijn indien je dat wil melden, opdat onze mailing bij jou zouden blijven toekomen.

Binnen de afdeling Gepensioneerden onderscheiden we volgende onderafdelingen:

Uitstappen en Reizen

wegwijzers

Petanque

Petanque

Biljarten en kaarten

kaarten-en-biljarten1

Met een groep van gemiddeld 80 à 85 collega’s ondernemen wij ieder jaar zes daguitstappen, twee halve daguitstappen, een stevige wandeldag en een driedaagse uitstap. Natuurlijk hopen wij steeds dat de weergoden ons goed gezind zijn hetgeen meestal wel meezit.

Naast de leuke gezelligheid die tijdens onze uitstappen steeds heerst, genieten wij ook van zeer veel educatieve momenten op het gebied van: natuurkennis; de rijke geschiedenis … Lees verder about “Reizen”

De derde woensdag van iedere maand komen we, van 19 u. tot 22 u., samen in het clublokaal Sportcomplex “ ’t Sportzicht ” aan de Kleistraat 204 te Aartselaar. ( De ruime parking ernaast van JBC kan gebruikt worden.)

De avond wordt gestart met een half uur vrije training op de zes petanque banen. Aansluitend volgen voor iedereen twee wedstrijden, in wisselende ploegen van twee of drie spelers, die tellen voor de rangschikking van ieders individuele handicap. Tenslotte volgen dan nog één à twee vrije matchen. Lees verder about “Petanque”

In ons clublokaal ’t Oud Kapelletje, in de Ferdinand Coosemansstraat 127 te Berchem (recht tegenover wasserij Goossens), komen we iedere week, vanaf 13 u. tot 16,30 u., samen om te biljarten en te rikken.

Bij de biljarters wordt er handicap gespeeld op twee biljarts, zodat iedereen evenveel winstkansen heeft. Er wordt ook regelmatig geoefend in drieband. Zij die liever de kaarten trekken kunnen plaats nemen aan een tafel om hun troef uit te spelen tijdens het rikken.

Lees verder about “Biljart en kaarten”

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen

Recente berichten

Activiteiten Persawa Gepensioneerden in 2019

Activiteiten Persawa Gepensioneerden in 2019

Het jaareinde komt stilaan in zicht; de dagen worden korter en de zomer lijkt definitief voorbij. TLees verder
Start Petanque-seizoen 2018

Start Petanque-seizoen 2018

OPROEP AAN ALLE WATER-LINKERS Het twaalfde petanque jaar gaat weldra van start op WOENSDAG 17 janLees verder
Activiteiten Persawa Gepensioneerden in 2018

Activiteiten Persawa Gepensioneerden in 2018

Het jaareinde komt stilaan in zicht; de dagen worden korter en de zomer lijkt definitief voorbij. TLees verder
Nieuw Petanqueseizoen 2017 - 2018

Nieuw Petanqueseizoen 2017 - 2018

Het nieuw petanque seizoen start weldra op WOENSDAG 13 september om 19 u. stipt. Voorlopig wordt Lees verder
Nieuw kaartseizoen 2017 - 2018

Nieuw kaartseizoen 2017 - 2018

Het nieuwe kaartseizoen gaat binnenkort van start! Graag willen we aan alle Persawa leden melden daLees verder

Archief Evenementen

Contactgegevens Bestuur gepensioneerden

Functie Naam e-mail telefoon
Voorzitter Jean Van Hoyweghen  jvanhoyweghen@skynet.be  03/887 84 58
Ondervoorzitter Alfons Van den Bergh  fons.vandenbergh@outlook.com
Secretaris Jan De Swert  jan.de.swert@skynet.be  03/236 46 77
Penningmeester Christiane De Swert-Van Overtveldt  jan.de.swert@skynet.be  03/236 46 77
Raadsleden Frans De Keyzer 015/31 57 83
François De Bruyn debruynf@skynet.be  03/843 27 31
Herman Verwerft  03/485 58 17
Julien Andries  03/888 13 69
Willy Van de Velde  0479/55 81 57