Bowling Competitie, seizoen 2017 – 2018

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 4 maart 2018 om 22:55

Bowling Competitie 2017 - 2018

Waterlinkers 1

CWOT, Bowling Stones Antwerpen

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers 2

WDOT, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers Dry

BML, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Jan Pauwels

Speelkalender

De speelkalender voor de CWOT competitie, seizoen 2017 – 2018 is klaar! Aan alle spelers die in deze competitie aantreden, vragen we ons te laten weten wanneer zij vakantie plannen. Ronny maakt op basis van jullie input een playlist waarop te zien is wie wanneer welke wedstrijden speelt. Lees verder about “Speelkalender CWOT, competitie 2017-2018”

Speelkalender

De speelkalender voor de WDOT competitie, seizoen 2017 – 2018 is klaar! Aan alle spelers die in deze competitie aantreden, vragen we ons te laten weten wanneer zij vakantie plannen. Ronny maakt op basis van jullie input een playlist waarop te zien is wie wanneer welke wedstrijden speelt. Lees verder about “Speelkalender WDOT, competitie 2017-2018”

Speelkalender

De speelkalender voor de BML competitie, seizoen 2017 – 2018 is klaar! Aan alle spelers die in deze competitie aantreden, vragen we ons te laten weten wanneer zij vakantie plannen. Jan maakt op basis van jullie input een playlist waarop te zien is wie wanneer welke wedstrijden speelt. Lees verder about “Speelkalender BML, competitie 2017-2018”

Wedstrijdverslagen CWOT


CWOT : WaterLinkers1 behalen 2e plaats.

’t Was vorige week al mathematisch zeker, WaterLinkers1 behalen voor het derde jaar op rij de 2e plaats in het klassement van de woensdagleague op de Noorderlaan.
De match tegen Doedaloep was voor ons niet zo belangrijk, maar wel voor onze tegenstander om te bepalen wie er laatst zou eindigen.

0 comments

CWOT : WaterLinkers1 zijn vice-kampioen

WaterLinkers 1 zijn voor de derde keer op rij vice-kampioen in de CWOT league. Het verslag van de wedstrijd lees je hier.

0 comments

CWOT : WaterLinkers1 winnen topper tegen Pin Strikers

Hoe verliep de topper van de laatste ronde?

De laatste ronde van 5 wedstrijden is gisteren begonnen, en voor ons betekent dit steeds de match tegen de regerende kampioen en huidige competitieleider Pin Strikers.
Winnen was een must, als we nog een waterkansje willen behouden op de titel, maar vooral die 2e plaats veiligstellen was de grote boodschap.

0 comments

Waterlinkers één halen hun gram!

Sinds we in de vorige ronde roemloos met droge 0 – 8 cijfers verslagen werden door ene Karl van Doedaloep, waren we op revanche belust en we slaagden met bravoure in ons opzet.
Xander, ingevallen voor David wegens file problemen, trok ons samen mee naar deze deugdzame overwinning.

0 comments

CWOT : te sterke tegenstander voor WaterLinkers1

Het werd een moeilijke avond voor onze WaterLinkers1 tegen de Natural Born Gamers.

Johan en Gunter (243) speelden een uitstekend eerste game, en daar hadden Patrick, Xander en Ronny geen antwoord op. Er vielen te veel splits en missers op te tekenen aan onze kant, en we verloren dat eerste game ruim met 12O kegels verschil.

0 comments

Wedstrijdverslagen WDOT


WDOT gemiste kans

Er zat meer in dan de 2 punten.

Het verslag lees je hier.

0 comments

Waterlinkers 2 pakken toch 2 punten.

Op de banen 19 en 20 hebben we nog niet dikwijls goed gescoord maar dezelfde condities zijn er ook voor onze tegenspelers, dus er maar voor gaan zeker.

Swa begon alvast met een mooie reeks, afgewisseld strike met spare en zou zijn niveau wel halen.

0 comments

Twee punten met inzet!

Tegen het Mondovino van vorige week hadden we met overschot gewonnen maar ditmaal had vader Bob zijn zoons gemotiveerd om sterk uit te halen en dat deden ze ook. Zo was er een sterke tweede game van Swa nodig om de nul van het scherm te krijgen. Swa zou vandaag onze gemotiveerde’ koptrekker’ zijn omdat Ludo i.p.v. Guy speelde.

0 comments

Eindelijk nog eens de volle pot!

Het was nog maar de tweede keer dit seizoen dat we met een zuivere 8 – 0 winst in de WDOT donderdag League konden uitpakken.
Toeval of niet was dit nu ook weer tegen de rode lantaarn, het Polderploegske, dat nog tot op ’t laatst ons  ‘het vuur aan de schenen zou leggen’, om die laatste puntjes.

2 comments

Overwinning op de valreep!

Het sympathieke ploegje Und Grillroom Kiosk met de league-leider, Danny, in  het team kan altijd verrassend uit de hoek komen en dan moeten we wel ook bij de zaak zijn om punten te oogsten.

0 comments

Wedstrijdverslagen BML


Brabo kon van Goliath twee puntjes afsnoepen!

Na een aarzelend begin konden we toch lang standhouden en toen de WL’s samen vanaf halfweg nog alles begonnen af te ronden met enkele “double” ertussen, was een stuntje in de maak.

0 comments

Brabo-Waterlinkers pakken alle punten!

Tegen Just Depkan is het steeds afwachten wie er op de ‘Approach’ staat en ditmaal waren Els, Kris en Aimé onze tegenstanders. Bij Waterlinkers Dry had Leo zijn dagje wel maar aan de overzijde was het Aimé die de spanning er in hield.

0 comments

Met een ‘record’ van Swa naar een gelijkspel!

Polifinario, de ploeg van league-leider Arny, heeft wel meerdere ‘topspelers’ in zijn team, maar nu moest hij zelf ook aan de bak en dan hoopten we toch stiekem op enkele puntjes.

1 comment

‘Opperdogs’ op hun best!

Danny had zijn winning team van vorige week terug op de banen gebracht en dan weten de Waterlinkers dat alle hens aan dek moeten boven gehaald worden om puntjes te oogsten.

Guy en Swa begonnen goed met in ’t begin alras Dirk twee bierframes aan te smeren.

0 comments

WL Dry weten geen schamel puntje te rapen!

Tegen de eerste ploeg van ’t Kliekske, die vanaf dit jaar uitpakken met een klassespeler Mike, is het niet meer evident dat we veel punten pakken. We boden hen dan ook weinig weerstand als je kijkt naar het collectief: het aantal frames dat we allen samen afwerkten, was minder dan een ‘handvol’!

0 comments