Bowling Competitie, seizoen 2016 – 2017

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 4 maart 2018 om 23:00

Bowling Competitie 2016 - 2017

Waterlinkers 1

CWOT, Bowling Stones Antwerpen

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers 2

WDOT, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers Dry

BML, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Jan Pauwels

Speelkalender

Speelkalender

Wedstrijdverslagen CWOT


Opdracht uitgevoerd, seizoen gered.

De kampioen in de CWOT competitie 2016-17 was al een paar weken gekend, maar in deze laatste wedstrijddag van het seizoen zou beslist worden wie vice-kampioen zou worden. De waterlinkers stonden aan de start met de beste papieren: 3 punten voorsprong op onze tegenstanders van de laatste speelavond en 4 punten op NBG.

0 comments

Demonstratiewedstrijd zet waterlinkers in polepositie voor 2° plaats

Na het gelijkspel tegen de kampioenen vorige week, wisten waterlinkers wat hen te doen stond om niet uit de boot te vallen voor de tweede plaats in de rangschikking: winnen en liefst met het grootste verschil.

Supporter Patrick herhaalde dit nog eens bij de start van de wedstrijd. Net voordien had Kris (hdc 66!), sympathieke speelster bij de tegenstanders van de avond, Doedaloep, nog enthousiast verklaard dat ze altijd een goeie wedstrijd speelt tegen ons.

0 comments

Waterlinkers 1 spelen gelijk tegen de CWOT-kampioenen van 2017

Uit bovenstaande titel afleiden dat waterlinkers met dit gelijkspel tevreden konden zijn, zou iets te kort door de bocht zijn. Waterlinkers begonnen aan deze wedstrijd met slechts 1 doel voor ogen: winnen en dan liefst nog met 8-0. Winnen is nodig om in de running te blijven voor die tweede plaats in het klassement!

0 comments

Waterlinkers 1 laten punten liggen!

Na afloop van de match lieten de mannen van Tol alvast de Champagne aanrukken. Zij verwierven de mathematische zekerheid dat ze dit jaar kampioen worden van de CWOT competititie en dit met nog 3 matchen te gaan.
De jongens van waterlink 1 zaten er ondanks de winst, toch enigszins bedrukt bij. Het spelniveau was dan ook beneden alle peil gebleven.

0 comments

‘Topduel’ eindigt onbeslist

Is het omdat onze IT-collega Mark bij NBG speelt? Een match tegen NBG voelt altijd aan als een derby in ’t voetbal.

Ook deze week weer moesten waterlinkers opboksen tegen een handicap achterstand. Dat heeft veel te maken met de hoge handicap die Johan met zich meezeult. Nochtans kan Johan aardig uit de hoek komen en het ons knap lastig maken.

0 comments

Wedstrijdverslagen WDOT


De pannen van ’t dak’!

Vorige week speelden we samen nog de pannen van het dak tegen de Indiërs in de WDOT-league maar gisteren werden ‘de pannen’ door Und Grilroom Kiosk van ’t dak gesmeten.
Dit was één voor één de verdienste van alle spelers die ver boven hun niveau speelden en die met enkele persoonlijke jaarrecords mooie scores voorlegden. UGK wilden van de ‘rode lantaarn’ af en waren dan ook dubbel gemotiveerd.

0 comments

Kater … doorgespoeld!

In de WDOT-league hebben we onze kater van vorige week tegen de Kegelvreters met succes doorgespoeld.
Dat we ons daarvoor moesten overtreffen tegen een verrassend sterk spelende Indische ploeg, Uttah Khiladi, spreekt niet als van zelf. Wel pakten Guy en ook terug Swa uit met enkele mooie games.

0 comments

Noppens … zonder pardon!

Tegen ‘De kegelvreters’ is het steeds een vriendschappelijke partij en het kan meestal beiden kanten op voor winst of verlies.
Ditmaal hebben we ‘aan ’t aller kortste’ eind getrokken en vergaten in de eerste game de noodzakelijke punten te pakken!

0 comments

Top en Flop!

Tegen ’t Kliekske hadden we vorige week ook al gespeeld in de Brabo-league en verrassend verloren. Ditmaal waren we uit op een passende ‘revanche’.
Maar dan moeten we wel samen goed spelen en dat was ‘een paar ander mouwen’!

 

0 comments

Waterlinkers 2 gaan ten onder tegen Thye Killers

Deze week moeten we het jammer genoeg stellen zonder een verslag van onze trouwe man ter plaatse die in de onmogelijheid was de wedstrijd bij te wonen. Desalnietemin wist hij uit derde hand nog een paar impressies van de match op de kop te tikken.

0 comments

Wedstrijdverslagen BML


Spannend tot het einde!

Tegen Ann en de Bleke Lijntjes is het altijd ‘lachen geblazen’ want er wordt bij iedere worp wel sterk meegeleefd. We staan in ’t klassement één plaatsje hoger en dit willen we zo houden maar dan moeten we wel enkele punten behalen.
Zo zag het er al van bij het begin spannend uit!

0 comments

‘Upperdogs’ gaven geen puntje weg!

Alhoewel we in ’t verleden tegen Underdogs al menig puntje konden sprokkelen, hebben ze deze match met Donald, Franco en een super Elise van ons ‘kip kap’ gemaakt.

Verder moet ik hierbij melden dat geen van onze spelers een hoogdag beleefde en dat een +200 ver weg was.

0 comments

Einde seizoenswedstrijd!

Tegen Infortra is het altijd wel een wedstrijd waarin we ‘willen’ punten scoren maar dan moet het bij iedereen wel lukken. Dat was maandag j.l. niet het geval voor Dirk. Hij kende een uitzonderlijke ‘off-day’.

Gelukkig waren zijn medespelers wel bij de les om alsnog de overwinning waar te maken.

0 comments

Hoera … weer prachtige overwinning!

Na de mooie overwinning van vorige week, hebben we er een prachtig vervolg aan gebreid door met een toch wel verrassend overwicht onze vrienden bij de ‘Pappenheimers’ verdiend te verslaan.
Jan lag aan de basis van het succes en klom weer naar eenzame hoogte(?)!

0 comments

Welgekomen en verdiende 8 – 0 overwinning.

Na vijf weken zware tegenstanders ontmoet te hebben was het tegen Nutty Bowlers eigenlijk een ‘makkie’ om alle punten tot ons te nemen!
Elke speler van Waterlinkers Dry nam een game voor zich om de ‘extra winstkegels’ te gooien.

De Nutty Bowlers, met enkele nieuwe spelers, namen het soms al niet te serieus op en vergaten veelal hun spares af te werken.

0 comments