Bowling Competitie, seizoen 2015 – 2016

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 17 augustus 2017 om 23:44

Bowling Competitie 2015 - 2016

Waterlinkers 1

CWOT, Bowling Stones Antwerpen

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers 2

WDOT, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Ronny Korsten

Waterlinkers Dry

MBL, Bowling Stones Wommelgem

Kapitein

Jan Pauwels

Wedstrijdverslagen CWOT


Kers of geen kers?

Dit was de hamvraag bij aanvang van de laatste competitiematch van waterlinkers 1 vorige week in de CWOT competitie op de banen van Bowling Stones in Antwerpen-Luchtbal.

Dat we ons lot niet meer in eigen handen hadden, werd al aangegeven in het verslag van de vorige partij. Zelfs bij 8-0 winst, was de titel nog niet binnen handbereik. Voor een team dat dit jaar 2 van de 4 periodekampioenschappen binnenhaalde, zou de eindzege een niet meer dan logisch resultaat zijn, maar enkele tegenvallende resultaten in de vorige partijen, deden ons in woelig water verzeilen.

0 comments

CWOT : de titel niet meer in eigen handen

Na de 8-0 nederlaag van vorige week tegen leider TOL, stonden Peter, Ann en Ronny voor een zware opgave. Enkel een 8-0 overwinning tegen BASF volstond om nog voor de titel te gaan. BASF was een zeer haalbare kaart, maar het draaide nogal verkeerd uit in game 1.

Noch Peter, noch Ann waren bij de les, en ondanks een sterke eindsprint (four bagger) van Ronny …

1 comment

Off day voor waterlinkers 1

Over de (wan)prestatie die onze waterlinkers 1 gisteren neerzetten in de CWOT competitie, maken we liefst niet teveel woorden vuil.

Met uitzondering van Danny, die net op handicap speelde, raakten waterlinkers Patrick en Jan nooit in de partij. Bovendien stond Tol met zijn sterkste team op de baan, wat de zaak er niet eenvoudiger op maakte. Enkel tijdens het laatste game konden de waterlinkers lang in het spoor blijven van de Tol jongens, maar pech (=splits) en (vooral) missers, gooiden roet in het eten.

0 comments

Waterlinkers 1, opdracht volbracht!

De opdracht die onze jongens vorige week meekregen, luidde “WINNEN” en daarin zijn we, tegen een toch wel geduchte tegenstander als De Pinstrikers, geslaagd. De sub opdracht, “liefst met 8-0”, hebben we jammer genoeg niet kunnen realiseren, al had dat zeker gekund.

1 comment

Waterlinkers 1 nog steeds op koers naar eerste titel

In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden, werd het tegen Doedaloep, zeker in de beginfase, nog een pittige partij bowling waarin geknokt moest worden voor elke pin.

En dat was nodig ook, zeker in het laatste game waarin het tot in de nabeurt nog beide kanten uit kon.

0 comments

Wedstrijdverslagen WDOT

Wedstrijdverslagen BML