Bowling Competities

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 12 februari 2017 om 18:43

Competities

Persawa Bowling heeft momenteel 3 bowling teams in competitie.

Naast de reguliere competities wordt er ook deelgenomen aan de nacompetities die door de overkoepelende leagueleiding (KAVVV) worden georganiseerd, doorgaans na het einde van de reguliere competities. Het staat spelers vrij hieraan deel te nemen op individuele basis (Singles en Dubbels) of in teamverband (Trio's). Jaarlijks wordt er ook een België-Nederland tornooi georganiseerd waaraan Persawa Bowling ook al deelnam.

Waterlinkers 1 (AWW 1)

Vanaf 1997 speelde AWW1 op woensdagavond in de door de KAVVV georganiseerde AWOT-league in den Antwerp Bowling destijds nog gehuisvest aan de Vorstermanstraat op ’t Zuid.  In 2009 moest Antwerp Bowling noodgedwongen verhuizen naar een nieuwe locatie. Het had heel wat voeten in de aarde maar uiteindelijk werd gekozen voor een locatie op de Blancefloerlaan op Linkeroever. De KAVVV verhuisde haar AWOT-league mee naar Linkeroever, maar lang heeft dat niet geduurd omdat nogal wat teams hun beklag deden over de slechte baancondities van …

  Lees verder about “Waterlinkers 1 (AWW 1)”

Waterlinkers 1 (AWW 2)

Diederik Nizet (†) startte in 1998 een tweede team op in de Wima Bowling in Schelle, samen met Christof Verhulst  en Ronny Korsten, aangevuld met externe spelers. Door het afhaken van Christof en enkele andere spelers, verhuist AWW2 in september 2002 naar de Bowling Stones aan de Noorderlaan op de Luchtbal, om ook daar onder KAVVV een jaartje dubbel league te spelen.

Het jaar nadien werd er nog eens verhuisd naar de nieuwe bowling van de Bowling Stones te Wommelgem op de Autolei, voor een trio league. In 2007 moet Diederik wegens gezondheidsredenen stoppen met bowling, …

  Lees verder about “Waterlinkers 2 (AWW 2)”

Waterlinkers Dry (AWW Dry)

Toen een aantal van de spelers van AWW 1 in pensioen gingen, besloten zij  hun eigen ‘gepensioneerden team’ op te richten.

Zij doopten hun team AWW Dry.

Sinds 2007 speelt de “gepensioneerdenploeg” AWW Dry op maandag, in Wommelgem in de Brabo league.

  Lees verder about “Waterlinkers Dry (AWW Dry)”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.