Nieuwjaarsreceptie 2018 (water-link / Persawa)

verslag: Ivan Van Hoyweghen

Dag allemaal

Op 11 januari was het dan zo ver… De nieuwjaarsreceptie in de jachthoorn te Kontich. De kick-of van een grootse samenwerking tussen Persawa met Water-link.

En ja hoor, aan alles is gedacht: bus en taxi, een gezellige après-ski inrichting, glühwein, lekkere erwtensoep en vele vele hapjes met de nodige drank en een schitterende Dj om het plaatje compleet te maken.

210 inschrijvingen hadden we, waarvan 31 via bestaande en nieuwe registraties op onze geweldige persawa-website.

Bij een nieuwjaarsreceptie horen ook nieuwjaarswensen en deze werden dit jaar geformuleerd in de speeches van de voorzitters van water-link en Persawa, in deze volgorde.

De speech van de voorzitter van water-link, André Gantman, kunnen jullie nog eens (her)bekijken en beluisteren op het water-link intranet.

De speech van de voorzitter van Persawa vind je hier:

Het was een geweldig feestje (al zeg ik het zelf) dat na overleg met het management team van water-link er nog een extra uur bij kreeg, d.w.z. dat we in plaats van tot 19h om 20h15 hebben kunnen afsluiten.

Er is echt goed gefeest en veel gedanst.
Ik heb wel vele kleine oogjes gezien “the day after” maar ook vele lachende gezichten en daar doen we het natuurlijk voor hé.

Ik hoop dat samen met ons bestuur, iedereen het top vond. Misschien wel zo goed dat we dit toch maar moeten herhalen begin 2019.
Wie weet…..

Dat is mijn wens voor 2018 en het volgende lijkt me ook een mooie doelstelling:

“dat iedere waterlinker lid zou zijn/worden van Persawa”.

Beste collega’s,

 

Eérst en vooral aan jullie allemaal onze beste wensen voor een gelukkig, gezond, voorspoedig 2018 alsook een vruchtbaar werkjaar.

Het is voor het bestuur van Persawa een eer om het startschot te mogen geven aan onze nieuwe samenwerking met Water-link.

 

Het voorbije jaar was voor ons als bestuur van Persawa zeer intens. Maar na grondige en positieve  gesprekken met het MT en alle afdelingen van Persawa  hebben we ons kunnen reorganiseren en op lange termijn ons kunnen wapenen voor de toekomst, met dank aan het MT en ons bestuur voor de langdurige positieve inzet.

 

Alzo zullen we in 2018 hiervan de vruchten kunnen plukken, door een uitgebreide en merendeels nieuwe agenda te brengen zoals:

 • – Worstenbrood en appelbollen;


 • – De samenwerking voor de nieuwjaarsreceptie (zie maar eens
  rond wat er samen mogelijk is);

 • – De vele workshops;

 • – De shortski;

 • – Een bowlingavond;

 • – De indoorski;

 • – De verschillende wandelingen die georganiseerd zullen worden;

 • – Paaseieren rapen;

 • – Jaarlijkse reis (dit jaar Berlijn);

 • – Ploegentienkamp;

 • – Wereldbeker voetbal;

 • – Ook het Feest voor de jubilarissen, samen met water-link;

 • – Kerstfeest.

En nog veel veel meer…..

 

Door dit alles hopen wij op de realisatie van een grote verruiming
van interesses door alle collega’s en dat iedereen zijn gading zal kunnen
vinden.

Dus willen we graag het glas heffen op een positieve toekomst en vragen we jullie ook gretig toe te tasten aan de lekkere hapjes en dit voor een blijvende goede samenwerking.

Print Friendly, PDF & Email
ivan
Voorzitter hoofdbestuur bij Persawa
Binnen Persawa ben ik vooral bezig om onze personeelsvereniging binnen Water-Link echt op de kaart te zetten. Ook dagelijks bestuur neem ik voor mijn rekening. Aan de communicatie naar onze leden hecht ik veel belang. Samen met het bestuur prober ik onze vereniging zo goed mogelijk uit te bouwen zodat dit een vaste waarde is voor nu en in de toekomst.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op