Magnus : Domaine Montlobre – Exclusieve Voorverkoop!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 24 april 2016 om 14:17

Magnus1-logo

 

 

DE WIJNEN VAN 'MONTLOBRE'
Exclusieve voorverkoop !

Montlobre

Beste wijnliefhebber,

Elk jaar rond deze periode krijgen we een zeer beperkte hoeveelheid toegewezen van een knappe maar schaarse rode en witte wijn uit Zuid-Frankrijk: Domaine Montlobre.

De kwaliteit is altijd schitterend maar spijtig genoeg zijn ze na de voorverkoopperiode niet meer verkrijgbaar wegens een te kleine productie... Ze liggen nu nog even op vat maar zullen in de loop van januari gebotteld worden.
 
U kan hem nu al bestellen aan interessante 'voorverkoop' voorwaarden, zo koopt u niet alleen voordeliger maar bent u ook zeker dat er nog voldoende beschikbaar zal zijn. Wij leveren hem bij u meteen na de botteling (in februari 2016) en u hoeft hem dan ook pas te betalen.

Laat deze buitenkans niet voorbijgaan, het zijn heerlijk lekkere wijnen met een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding maar de voorraad is beperkt en we kunnen hem achteraf niet meer bijbestellen.
 
U krijgt bovendien per aankoop van 24 flessen een 'Magnum' (1,5 l.) Montlobre 'Réserve Privée' 2013
(waarde 22,49 euro!) van het domein gratis en voor de 500 eerste bestellers komt daar bovenop ook nog een een originele kurk-sleutelhanger bij!
 
Zoals u weet leveren wij al gratis aan huis vanaf 85 euro (inclusief BTW) aankoop, overdag of 's avonds, we bellen of mailen u in februari eerst even om te zien wanneer het u past. Voor bestellingen beneden 85 euro betaalt u slechts 5,95 euro leveringskosten.

       

Een vrolijk kerstfeest en een goed begin van het nieuwe jaar !  
 

Patrick Magnus.

PAYS D’OC IGP Domaine Montlobre  ‘Vieilles Vignes’ La Chapelle 2014

roodPRIJS: 36 flessen à 7,19 euro/fl. ■ 24 flessen à 7,49 euro/fl. ■
12 flessen à 7,99 euro/fl. ■ 6 flessen à 8,29 euro/fl.

Zoals gebruikelijk is de 'La Chapelle' gemaakt van de klassieke Bordeaux druivensoorten MERLOT (90%) met een klein beetje Cabernet-Sauvignon (10%) en verbleef de wijn 12 maanden op de beste kwaliteit Franse eikenhouten vaten.

Hij is diep donkerpaars van kleur en heeft een rijk bouquet van rood en zwart fruit met verfijnde mediterrane specerijen die perfect verweven zijn met een elegant zweempje eik. De mondvullende smaak is weelderig en vol. Een heel mooie, krachtige wijn met een knap evenwicht en een lange afdronk die het heel goed zal doen bij gebakken of gegrild rood vlees, eendenborst en allerlei wildgerechten.

U kan hem vanaf half 2016 al lekker drinken (decanteren om hem wat lucht te geven is wel aanbevolen) of nog bewaren tot makkelijk 2021 of 2022. Schenk deze overheerlijke wijn op 17 à 18 graden en genieten maar! 

PAYS D’OC IGP Domaine Montlobre  ‘Tête de Cuvée’ Blanc 2015

 

witPRIJS: 24 flessen à 6,89 euro/fl. ■ 12 flessen à 7,09 euro/fl. ■
6 flessen à 7,39 euro/fl.

Deze heerlijke witte wijn is een huwelijk tussen twee edele druivensoorten, de CHARDONNAY en de VIOGNIER. De aromatische en bloemige viognier-druif levert in combinatie met het minerale en frisse fruit van de chardonnaydruif een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie op, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem. Nu heerlijk lekker en minstens bewaarbaar tot begin 2018 !

Deze promotie loopt loopt tot 11 januari 2016

U krijgt bovendien per aankoop van 24 flessen een 'Magnum' (1,5 1.)Montlobre 'Réserve Privée' 2013 (waarde 22,49 euro!) van het domein GRATIS

P752MZ

Voor de 500 eerste bestellers komt daar bovenop ook nog een originele kurk-sleutelhanger bij!

SleutelhangerMontLobre

ivan
Voorzitter hoofdbestuur bij Persawa
Binnen Persawa ben ik vooral bezig om onze personeelsvereniging binnen Water-Link echt op de kaart te zetten. Ook dagelijks bestuur neem ik voor mijn rekening. Aan de communicatie naar onze leden hecht ik veel belang. Samen met het bestuur prober ik onze vereniging zo goed mogelijk uit te bouwen zodat dit een vaste waarde is voor nu en in de toekomst.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op