Kerstfeest in Kontich

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 11 maart 2017 om 13:43

Ook dit jaar kwam de Kerstman op bezoek met een slee vol cadeautjes.
Maar eerst lachen, zingen en springen met die grappige clown.

Kinderen blij … en de ouderen even de handen vrij.

Print Friendly, PDF & Email
ivan
Voorzitter hoofdbestuur bij Persawa
Binnen Persawa ben ik vooral bezig om onze personeelsvereniging binnen Water-Link echt op de kaart te zetten. Ook dagelijks bestuur neem ik voor mijn rekening. Aan de communicatie naar onze leden hecht ik veel belang. Samen met het bestuur prober ik onze vereniging zo goed mogelijk uit te bouwen zodat dit een vaste waarde is voor nu en in de toekomst.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op