Kelly troonde zich als koningin!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 20 februari 2018 om 12:47

Tegen de Bleke Lijntjes is het altijd wel een pittige en spannende wedstrijd geweest en dit beloofde alvast, doch niettegenstaande de Waterlinkers nu ‘niet’ de moed opgaven zat er ditmaal geen enkel puntje in alhoewel …?

Iedereen had de proefballen goed doorstaan en we begonnen vol moed aan de wedstrijd.
Dirk met “strike” en nog “spare” kreeg daarna toch even problemen met een 7+ misser en split. Dan was het verder ‘wel en niet’ en dat helpt je niet veel verder.
Ook Leo moest zijn ‘head pin’ nog even zoeken maar als hij hem raakte was het “strike” (3). De spares lukten jammer genoeg niet.
Jan, wel gefocust op meer, was goed bezig en zou al een “double” maken maar werd dan weer geplaagd door enkele splits.

Het had allemaal niet veel ‘aan de dijk gebracht’ want ene Fred had met “turkey” en een “six in a row’ ons al op royale achterstand gezet, mede dat zijn team-lady’s ook niet onaardig stonden te spelen.

Dan maar weer hopen op beterschap. Dirk was daar wel geconcentreerd mee bezig, maar nu waren er de drie splits tussenin die een +200 in de weg stonden.
Leo had zich nu wel naar een hoger niveau gebracht en lukte met “double” en meerdere 9/ naar een hoge score.
Jan kreeg enkele splits in ’t begin en kon zich, mede door de voor hem storende recreatieve baan er naast, waar hij enkele keren ging vragen om hoffelijk te zijn, niet opperst concentreren en dat was pech want in deze game hadden we punten kunnen nemen ware het weer niet dat er geen ‘bleekte’ was te bekennen in het collectief goed samen afwerken van de tegenstrevers.

We stonden maar 6 kegels achter op de voorlaatste frame maar hadden 2 op 3 geen extra kegels terwijl Kelly een “turkey” simpel neerlegde!

“Komaan”, zei Dirk. We wilden er nog ‘een lap op geven’ en zowaar begon hij met een “four bagger”. Leo volgde met  afwisselend “strike/spare” en ook Jan lukte nu tot tweemaal toe een “double”. Dit had als resultaat dat we nu op een riante voorsprong kwamen.
Doch dat was zonder ‘Miss Kelly’ gerekend want toen Dirk op ’t laatst drie misser na elkaar liet optekenen, zette zij zoals in ’t boekske ‘orde op zaken’ met een “five in a row” ( ja watte) en dat deed ‘ons de nek om’.

Met 650 kegels win je voor 90% punten en nu kwamen we maar 7 luttele kegeltjes tekort voor de laatste wel verdiende 2 puntjes.

“Proficiat” aan Leo die zijn beste wedstrijd en beste laatste game uit zijn loopbaan speelde: clean game en een 212 scratch. Dat moet deugd doen.

Spijtig voor ons want ook Kelly, bijgestaan door 2 super teamgenoten, scoorde zeker een ‘best record’ prestatie bijeen. Natuurlijk hadden ze een koppel hevige supporters die met ‘veel hoop’ ook ‘veel te zien’ kregen!

Proficiat voor deze superdag maar we zijn wel een ‘revanche’ verschuldigd?

Volgende keer moeten Guy, Swa en Jan dan maar gemotiveerd punten sprokkelen tegen een soms verrassend uit de hoek komende Lady’s

 

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op