Kaartclub water-link – PIDPA

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 5 september 2017 om 23:48

Kaartclub-header

Geschiedenis

De kaartclub van de verenigde personeelsverenigingen Water-Link en PIDPA bestaat reeds ruim twintig jaar. Zij werd destijds opgericht in een locatie van de Pidpa te Boom en de vele tafels werden bevolkt door actieve leden van zowel Persawa als van de Vriendenkring Pidpa. De sponsering gebeurt trouwens nog steeds door de beide personeelsverenigingen.

Na meerdere verhuizingen is onze kaartclub uiteindelijk terecht gekomen in onze refter van Notmeir waar we, aanstaande vrijdag 6 mei 2016, het tweede seizoen aldaar weer zullen afsluiten.
Aan de kant van Persawa, die het merendeel van de kaarters uitmaakt, bestaat het deelnemersveld momenteel nog uitsluitend uit gepensioneerde Persawa-leden.
U kunt dus aanvoelen dat een verjonging zich sterk opdringt willen we deze toffe kaartavonden kunnen blijven behouden. Daarom graag wat informatie aan het adres van alle geïnteresseerden.

Activiteiten

Een seizoen bestaat uit in totaal 13 kaartavonden, steeds op een vrijdagavond vanaf 19 uur stipt tot ongeveer 22.30 u. à 23.00 u. Iedere kaartavond wordt er een klassement opgesteld en worden er bescheiden prijzen uitgereikt.

Om deel te nemen aan het gehele seizoenklassement moet je wel minimum acht kaartavonden deelnemen. Er wordt gespeeld met telkenmale gelote ploegen om ter meeste slagen.

De avonduitslag is per ploeg, terwijl de seizoenuitslag individueel wordt uitgemaakt.

De deelname kost slechts eenmalig 10 € per seizoen en 1 € per avond. De verliezers betalen een drankje voor de tafel à de minieme prijs van 1 € per consumptie.

Een drietal maal per seizoen wordt de avond, voorafgaand aan het kaarten, opgeluisterd met een gratis, gezellige, eenvoudige maaltijd en dan starten we op 18.30 u.

Recente Berichten

Speelkalender kaarters, seizoen 2017 - 2018

Speelkalender kaarters, seizoen 2017 - 2018

Het kaartseizoen 2016 2017 loopt af begin mei. Tijd dus om al naar volgend seizen uit te kijken!Net Lees verder...
Even voorstellen: Persawa kaartclub

Even voorstellen: Persawa kaartclub

De kaartclub van de verenigde personeelsverenigingen Water-Link en PIDPA bestaat reeds ruim twintig Lees verder...
Speelkalender kaarters, seizoen 2016 - 2017

Speelkalender kaarters, seizoen 2016 - 2017

Het kaartseizoen 2015 2016 loopt af op 6 mei. Tijd dus om al naar volgend seizen uit te kijken!Net aLees verder...

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen

Archief Evenementen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.