Indoorski 2017


verslag: Patrick Brems

Op zondag 26 november organiseerde Persawa naar jaarlijkse gewoonte een indoorski event.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, hoefden we ons dit jaar niet ver te verplaatsen. Onlangs werd immers in Wilrijk in Indoorski Aspen een skibaan met echte sneeuw geopend.

Vanaf 13:30 stroomden de eerste Persawa-leden toe in het gloednieuwe gebouw. Er hadden zich 57 leden ingeschreven, waaronder 11 kinderen.
Aspen had ons gratis de mogelijkheid geboden om te leren skiën en daarvan werd gebruik gemaakt door enkele kinderen en volwassenen. Een van de jongeren was de eerste die wilde leren snowboarden en dit leverde hem zelfs een individuele les op.

Alle anderen skieden op de 250 m lange en 50 m brede baan. De kwaliteit van de sneeuw was al even goed als de sfeer onder de deelnemers. Op deze skibaan hadden we geen last van een vervelende paddenstoelen-lift maar konden we gebruik maken van een heuse lopende band die ons in geen tijd tot bovenaan de piste bracht.

Vooral de rechtse band haperde wel eens maar nooit lang en na twee uur is het wel genoeg geweest.

En hop, naar de après-ski.
Op zo’n grote groep was de catering van Aspen niet voorbereid en in het begin verliep de bediening chaotisch. Maar dit ongemak werd nadien ruimschoots goedgemaakt met het aansluitende diner.

Na afloop was iedereen het erover eens dat je nu niet meer naar Peer moet reizen om op echte sneeuw te kunnen skiën.

Met dank aan Eric Pel en Ronny Adams voor de organisatie en aan alle deelnemers voor hun komst en goed humeur.

Hieronder vind je nog een selectie van foto’s. Met dank aan Kris Verstraeten.

Print Friendly, PDF & Email
Patrick Brems
Ondervoorzitter bij Persawa
Binnen Persawa ben ik samen met ons team van het bestuur bezig om het personeel van Water-Link nog meer de geneugten van onze personeelsvereniging te leren kennen en onze clubs te promoten.
Promotie van onze webpagina en communicatie naar leden hecht ik veel belang aan. Verder neem ik graag deel aan allerlei zaken georganiseerd door het hoofdbestuur en de verschillende clubs. Zelf ben ik lid van de ski club. Hobbies: zeilen en rotsklimmen, maar de meeste vrije tijd besteed ik aan de vzw. Knoest, waarvan ik ook voorzitter ben.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op