Geen verhaal tegen de leider!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 30 januari 2018 om 18:46

Tegen de sterk spelende huidige leider in ’t klassement, The Split 1, hadden we weinig in te brengen want van in ’t begin hielden zij onderling een wedstrijdje om ter meeste strikes of om ter minste BF’s!

Nochtans haalden we samen een mooie score en Guy zelf met tweemaal een +200 kegels op weg naar de +600 wat een mooi resultaat was.

Guy begon al meteen met strike en werkte buiten die ene 10 alles af. De “turkey” op ’t laatst bracht hem dan ook ruim boven de 200 kegels.
Ook Swa wilde er wat van maken en rondde een 5/10 split mooi af. De twee missers op ’t laatst zette hij nog recht met “double”.
En Jan gaf al meteen een BF aan Swa maar kreeg die op ’t eind gepast terug. Toch kampte hij met enkele splits maar kon dan wel de kapitein op frame 9 ook de BF geven.

Met in totaal 617 kegels kwamen we er nog 66 tekort tegen de serie strikes: “double, turkey’s, five in a row” van de opperbeste ‘Splitters’.

Het zal moeilijk worden om een puntje te pakken, alhoewel Gunnar en Frank ook al eens konden missen. Guy, nog goed begonnen, had na halfweg toch twee kleine missers na elkaar; bij Swa was het even ‘wel en niet’. Enkel Jan was nu op niveau begonnen maar weer gooiden twee splits roet in ’t eten.

Ondanks hun mindere game (625?) wonnen TS daarmee weer vlot alle punten.

Guy deed zijn eerste game nog eens over. Ondanks de split halfweg, zette hij met een “turkey” op ’t eind een hoge totaalscore op het scherm. Swa maakte met twee “doubles” die enkele laatste gemiste kegels goed. Hij kon zonder extra beurt de 500+ kegels in totaal overschrijden en daar was hij tevreden mee.
Jan probeerde er, ondanks de drie splits onderweg, nog een goed eind aan te breien en rondde af met “strike”.

De ontelbare strikes vielen de Splits te beurt en met hun hoogste game en juist geen 2000 kegels in totaal, hadden we op geen enkel moment kans op enig puntje. Zij waren twee klassen te sterk en staan dan ook logisch aan de leiding.

Volgende donderdag zal het weer werken zijn voor Guy, Swa en Ludo om tegen Jaguars enig puntje te oogsten.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op