Gastronomisch weekend in Durbuy

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 24 juli 2016 om 16:59

Meer info vind je hier:

  • Gastronomisch weekend in Durbuy
    Durbuy, Durbuy

    Volledig georganiseerd weekend, voor de sportieve én voor de levensgenieter.
    Zaterdag zijn er twee mogelijkheden. Ofwel kies je voor programma één met outdoor activiteiten zoals challenger Parcours, Death Ride, Via Farrata en lasergame. Of je doet het wat rustiger aan met programma twee: je bezoekt het kasteel van Petit Some, een biertje op zijn tijd, een bezoek aan een geitenkwekerij met proeverij van kazen, een korte wandeling van twee kilometer en weer tijd voor een drankje. ‘s Avonds komen de twee groepen weer samen voor het 7 gangen wild menu.
    Zondag geniet je van de wellness in het hotel of maak je een mooie wandeling van 4,5 km. Iets later gaan we samen naar een artisanale brouwerij.

Patrick Brems
Ondervoorzitter bij Persawa
Binnen Persawa ben ik samen met ons team van het bestuur bezig om het personeel van Water-Link nog meer de geneugten van onze personeelsvereniging te leren kennen en onze clubs te promoten.
Promotie van onze webpagina en communicatie naar leden hecht ik veel belang aan. Verder neem ik graag deel aan allerlei zaken georganiseerd door het hoofdbestuur en de verschillende clubs. Zelf ben ik lid van de ski club. Hobbies: zeilen en rotsklimmen, maar de meeste vrije tijd besteed ik aan de vzw. Knoest, waarvan ik ook voorzitter ben.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op