Liever geen geld, een EWT productie

cropped-logo_persawa_temp1.png

PERSAWA GEPENSIONEERDEN

Vereniging van gepensioneerde personeelsleden

van WATER-LINK

Secretariaat: De Schans 2 bus 1,

2140 Borgerhout

“PERSAWA GEPENSIONEERDEN”

stelt voor

een EWT-PRODUCTIE

Hertstraat, 2  te DEURNE

Er is een ruime parking : komende vanuit Antwerpen - brug over autostrade - net voor eerste huizen aan uw rechterzijde – rechts inrijden – ongeveer 200 meter van de zaal.

"Liever geen geld"

Regie : Theo VAN BAARLE

             met Maarten BOSMANS, Dorothy WUYTS, Chris MATHIEU en Frank DE KAEY

 

Richard probeert als architect al jaren zijn droomprojecten te realiseren maar tot nu toe is dat nog niet echt gelukt  Gelukkig zorgt zijn vrouw Claire voor de nodige inkomsten, maar iedere maand blijft het vechten om te overleven.  Wanneer Euromillions voor een onverwachte wending zorgt, nodigt hij zijn moeder en zijn werkgever uit om hen het grote nieuws te vertellen en eindelijk te tonen hoeveel hij van iedereen houdt.

Deze nieuwe komedie kende vorig jaar een ongelooflijk succes in Parijs en schrijfster Flavia Coste kijkt enorm uit naar de eerste buitenlandse versie.  Een avondje topamusement verzekerd!!!

Praktisch

Persawa Gepensioneerden krijgt op 8 november 2018 de volledige zaal ter beschikking. Er is dus genoeg plaats voor iedereen!

De nieuwe prijs van de tickets bedraagt nu normaal 18,00 € pp. Wij hebben de volledige zaal gereserveerd zodat we die aan onze PERSAWA-leden kunnen aanbieden voor slechts 10,00 € pp.

Voor niet leden bedraagt de prijs 18,00 € pp.

U kunt zich telefonisch inschrijven : 03/236 46 77 van de Jan en Christiane De Swert en dit tot uiterlijk vrijdag 19 oktober 2018, mits u tegelijkertijd ook het bedrag van 10,00 € maal het aantal personen voor leden en 18,00 € voor niet-leden, overschrijft op de rekening Iban nr BE88 4022 0322 9141 Bic nr KREDBEBB van PERSAWA Gepensioneerden.

Uw toegangsticket bezorgen wij u graag aan de ingang van de zaal op de avond van de voorstelling.

Opgelet!

De plaatsen worden toegekend in volgorde van de ontvangen betalingen. Aangezien wij uw plaatsen gereserveerd hebben bij het EWT kunnen er, bij afwezigheid, tot onze spijt geen terugbetalingen gebeuren.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op