Dimitri Vegas & Like Mike in ’t Sportpaleis

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 23 januari 2017 om 23:26

Vrijdag 16 december:
Verslag: Pethuelle Lemeire

Op vrijdag 16/12 zijn we met een paar collega’s naar het Sportpaleis geweest voor een optreden van Dimitri Vegas & Like Mike!

 

Na het werk om 16u30 reden we richting Deurne, uiteraard even in de file gestaan op de Ring, maar dat kon de pret niet bederven.

Om 17u10 in Deurne aangekomen en eigenlijk vrij snel een goede parkeerplaats gevonden. We zijn dan iets gaan eten in Backstage, lekker eten maar wel een beetje druk.

Om 18u30 was het dan zo ver en konden we het Sportpaleis binnen. Nog iets gaan halen voor te drinken en onze zitplaatsen gaan zoeken. Perfecte plaatsen met goed overzicht, super! Het voorprogramma duurde wel vrij lang, we telden de minuten af, al was de muziek niet slecht.

21u30: Daar waren ze dan, de beste Dj’s van de wereld!  Wat een spektakel, wat een show!! We hebben ervan genoten van de eerste tot de laatste moment en hebben geen seconde stilgestaan! Het zweet rolde over ons voorhoofd en voeten deden pijn van het springen. Om 00u was het gedaan, jammer! Volgend jaar gaan we sowieso terug!!

 

Een paar sfeerbeelden:


Print Friendly, PDF & Email
Kathleen
Secretaris bij Persawa
Ben je geïnteresseerd in de workshops die wij regelmatig organiseren: Bloemschikken, Stikken en Naaien of Breien en Haken, dan kan je bij mij terecht voor informatie en/of inschrijving. Wil je zelf meewerken aan een workshop, laat het me weten en we bekijken samen hoe we dit kunnen organiseren.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op