CWOT : WaterLinkers1 winnen topper tegen Pin Strikers

De laatste ronde van 5 wedstrijden is gisteren begonnen, en voor ons betekent dit steeds de match tegen de regerende kampioen en huidige competitieleider Pin Strikers.
Winnen was een must, als we nog een waterkansje willen behouden op de titel, maar vooral die 2e plaats veiligstellen was de grote boodschap.

Het begon nochtans niet al te best. Bij de Pin Strikers was Scar gelijk begonnen aan een 5 bagger, en halverwege stonden we al ineens 100 kegels achter.

Patrick had wat moeite met afwerking, Xander geraakte ook niet echt op dreef, en ’t was wachten tot kap Ronny halverwege ook een reekske van 4 strikes kon neerleggen. We verloren wel dat eerste game maar het verschil was beperkt tot 32 kegels.

In game 2 kantelde de wedstrijd helemaal. Scar sukkelde met de afwerking, en bij de Waterlinkers zetten Patrick, Ronny (215 en clean game)  en Xander (210) een prachtige reeks neer. We kwamen 6 kegels te kort om het seizoensrecord high game hcp van 695 kegels te evenaren. Maar belangrijker was de winst en de overschot van 51 kegels voor de total.

In game 3 bleven we op ons elan doorgaan. Patrick bleef secuur afwerken, Ronny startte met 2 missers, maar eindigde weer mooi, en Xander kreeg enkele missers op het einde. Maar toen was de kloof met de Pinstrikers al uitgediept en was game 3 en den totaal voor ons.

Een welverdiende 6-2 overwinning tegen de leider, dat staat mooi op het wedstrijdblad. Nog een noot, met 10 bierframes tonen we aan dat er serieus werd gestriked. Winnaar was Xander met 6 bierframes, Patrick kreeg er 4 aangesmeerd.

Met die 6 punten komen we op 16 punten van de Pin Strikers. Op de andere banen wonnen zowel Tol Bowling als Roller Bowlers met 8-0. Tol komt tot op 1 puntje van ons, Roller Bowlers op 3 punten.

Volgende week geven we partij tegen Tol, dus de Roller Bowlers kunnen daar dan optimaal van profiteren.

 

Het scorebord:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op