CWOT : WaterLinkers1 behalen 2e plaats.

’t Was vorige week al mathematisch zeker, WaterLinkers1 behalen voor het derde jaar op rij de 2e plaats in het klassement van de woensdagleague op de Noorderlaan.

De match tegen Doedaloep was voor ons niet zo belangrijk, maar wel voor onze tegenstander om te bepalen wie er laatst zou eindigen. Doedaloep had immers 3 punten voorsprong op de Natural Born Gamers en wilden dat natuurlijk ook zo behouden.

Maar elke match moet gespeeld worden, en wij geven nu eenmaal geen cadeau’s weg.
Dat bleek al snel in game 1 toen Patrick en Ronny (207-522) een goeie score neerzetten. Dirk was toen nog aan het warmlopen. Maar Doedaloep bakte er niet veel van en de winst met 77 kegels was voor ons.

In ronde 2 kwam Dirk (501) als sterkhouder bovendrijven, maar ook Luc was goed bezig aan de overkant. De beslissing viel in de nabeurten aan onze kant, met een winst van 11 kegels voor ons.

Ook game 3 bleef heel lang gelijkopgaand, maar ook daar werd het verdikt geveld in de nabeurten. En weer trokken wij aan het langste eind.

Een moeizame 8-0 overwinning. Voor Doedaloep betekende dit wel dat zij met de rode lantaarn opgescheept werden, want de Natural Born Gamers speelden gelijk tegen de Roller Bowlers. Zo halen zij het nipt met 1 puntje van Doedaloep.

Voor de algemene rangschikking verwijs ik de lezer door naar de site van OABV. Onder de tab Leagues kies je dan CWOT.

 

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op