CWOT : WaterLinkers 1 bijten tanden stuk op beresterk Roller Bowlers

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 11 maart 2018 om 09:40

Roller Bowlers kwamen aan de start in een onuitgegeven opstelling. Omwille van ziekte van Pierre, kon de Bomma niet komen spelen en daarom werd beroep gedaan op gastspeler Janek. Janek zou zich een waardige vervanger tonen voor de Bomma.

Tijdens het eerste game zag het er lang niet zo goed uit voor onze jongens: Jan kon het maar niet gevonden krijgen. Gelukkig kampte Aimé aan de overkant met hetzelfde probleem.
Bowling Stones Antwerpen kreeg begin deze maand een nieuwe uitbater en blijkbaar lag het oliepatroon op de banen niet helemaal zoals zou moeten. Patrick en David hadden daar met hun rechte ballen minder last van en ook Janek liet het oliepatroon niet aan zijn hart komen.

Naar het einde van het game deden zowel Patrick als Jan nog een goede zaak in de nabeurt en zo konden waterlinkers 1 het laken nog nipt naar zich toe trekken en de eerste punten meegraaien.

Jammer genoeg zou het daar bij blijven.
Uit pure frustratie had Aimé een andere bal genomen en zie, nu viel alles ineens in zijn plooi. Aimé haalde met zijn perfect krullende ballen fors uit met een +200 score als logisch gevolg. Janek bleef goed volgen en zou net geen 200 scoren.

Onze Jan had het ook weer gevonden en hij deed bijna even goed als Janek. Maar met Patrick en David die perfect op hun handicap gooiden kwamen we toch tekort tegen dit beresterk Roller Bowlers team. Al bleef het tot op ’t eind nog spannend en hadden we, mits een nabeurt voor Patrick, mogelijk nog winst kunnen laten optekenen.

Tijdens het laatste game leek de veer wat gebroken bij de waterlinkers. Alhoewel we nog wel een meer dan behoorlijke score lieten optekenen, waren we geen partij meer voor Roller Bowlers.

Zo werd het 2-6 verlies, al ware een gelijkspel allicht billijker geweest. Met een totaalscore van 1714 pins zouden we tegen alle andere teams gewonnen hebben. Maar we moeten toegeven dat we op onze waarde geklopt zijn: Roller Bowlers waren gewoon sterker.

 

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Patrick Catthoor
Secretaris Bowling club bij Persawa
Administrator en webmaster van deze Persawa website.
Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van Persawa Bowling, waar ik de rol van secretaris waarneem.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op