Ideeënbus

Deze pagina werd voor het laatst gewijzigd op 9 oktober 2016 om 23:42

1111_idea_400x280

We bruisen van de ideeën. Maar we willen natuurlijk ook optimaal inspelen op wat Persawa-leden zelf graag in het aanbod terugzien.

Heb je zelf ook een wens of idee voor een cursus, evenement of actie?
Laat het ons weten via onze ideeënbus! Bij voldoende overeenkomstige ideeën en/of wensen, proberen we deze zo spoedig mogelijk te vervullen.

Dien hier jouw idee in!

Categorieën en Steekwoorden

Probeer je idee toe te voegen aan een vooraf door de webmaster gedefinieerde categorie. Lukt dit niet, of wil je een nieuwe categorie laten toevoegen, neem dan contact op met de webmaster.

Een alternatieve manier om ideeën te klasseren is het toevoegen van steekwoorden (soms ook tags genoemd). Tags kunnen door iedereen die een idee instuurt, toegevoegd worden. Probeer niettemin het aantal tags te beperken. Het heeft immers weinig zin om aan elk idee een aparte tag toe te kennen. Het hele opzet van het toekennen van categorieën en steekwoorden is net het logisch groeperen van ideeën.

Vb. de categorie muziek zou via het gebruik van steekwoorden zoals pop, rock, klassiek, jazz, ... verder kunnen onderverdeeld worden.

Opdat een idee gemakkelijker zou kunnen teruggevonden worden, kan het - indien van toepassing - toegevoegd worden aan meerdere categorieën en/of steekwoorden (tags).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.