Persawa kondigt aan: shortski 2018!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 8 april 2017 om 12:48 Ook volgend jaar organiseren we een shortski! Hotel Activ Sunny **** is gelegen in Kirchberg in Tirol. Op 5 minuten wandelafstand  bent u in het centrum van Kirchberg.  Bovendien kunt u tot aan de voordeur van dit hotel skiën. Kirchberg is een prachtig skigebied met 179 km piste. De faciliteiten bestaan uit een Finse Sauna, een zwembad van 8m x 20m, een […]

Lees verder


Reisverslag: “Der Harz ist schön”.

In het eerste ochtendgloren stonden we, in Notmeir, met zijn tachtigen gepakt en gezakt klaar om in te schepen in de gloednieuwe dubbeldekker.

De zes uurtjes rijden, korte onderbreking inbegrepen, werden door de ene benut voor een dutje, door de andere om wat te lezen of gewoon wat te vertellen tijdens het genieten van de soms mooie vergezichten.  Het eerste mooie stadje dat we bezochten was Goslar.

Lees verder


Persawa gaat naar … de Moezelstreek

Een verblijf aan de Moezel is zeker een unieke ervaring waar er gastvrijheid en gemoedelijkheid voorop staan.

Het is een prachtige streek met pittoreske stadjes met vakwerkhuizen, een ongeschonden natuur, sprookjeskastelen, burchten en heel gezellige Weinstubes. Bezienswaardige steden zoals Koblenz, Cochem en Bernkastel-Keus komen aan bod. Een boottochtje, een wijndegustatie en een kasteelbezoek mogen zeker niet ontbreken. De Moezelvallei zal iedereen bekoren, het is een topreis voor levensgenieters.

Lees verder