Nieuwjaarsreceptie 2018 (water-link / Persawa)

verslag: Ivan Van Hoyweghen Dag allemaal Op 11 januari was het dan zo ver… De nieuwjaarsreceptie in de jachthoorn te Kontich. De kick-of van een grootse samenwerking tussen Persawa met Water-link. En ja hoor, aan alles is gedacht: bus en taxi, een gezellige après-ski inrichting, glühwein, lekkere erwtensoep en vele vele hapjes met de nodige drank en een schitterende Dj om het plaatje compleet te maken. 210 inschrijvingen hadden we, waarvan 31 via bestaande en […]

Lees verder


VALENCIA 8-9-10-11 september ’17

Het hoofdbestuur van Persawa organiseerde dit jaar een citytrip in het prachtige Valencia.

We bezochten telkens in de voormiddag onder leiding van een Nederlandstalige gids de bekende pleinen, de oude stad, de prachtige bruggen, het allernieuwste project bestaande uit meer futuristische entiteiten waaronder de stad van de kunst, wetenschap en technologie, het grote operagebouw en een park om in weg te dromen.

Lees verder


Fietstocht & BBQ waren opnieuw groot succes!

Op zondag 28 augustus organiseerde Persawa voor hun leden een avontuurlijke fietstocht met aansluitend een barbecue.

We vertrokken vanuit de gastenhoeve, met 86 deelnemers, waarvan 15 kinderen, en genoten van een mooi uitgestippelde tocht van 40km door Kontich – Reet – Noeveren – Rupelstreek – Walem ….
Voor de jongsten onder ons was er een verkorte versie van 15km; deze ging naar de Midzeelhoeve in Katelijne Waver .

Lees verder


Op weg naar een nieuwe, frisse personeelsvereniging

Net als ons moederbedrijf water-link, is onze personeelsvereniging, Persawa, al een tijdje bezig zichzelf te vernieuwen.
Zo werd vorig jaar een nieuwe bestuursploeg, onder leiding van voorzitter Ivan Van Hoyweghen, aangesteld. Tot hiertoe werd er vooral gewerkt aan interne herstructureringen zoals het verenigen van alle onderafdelingen onder één bestuur.

Lees verder