VALENCIA 8-9-10-11 september ’17

Het hoofdbestuur van Persawa organiseerde dit jaar een citytrip in het prachtige Valencia.

We bezochten telkens in de voormiddag onder leiding van een Nederlandstalige gids de bekende pleinen, de oude stad, de prachtige bruggen, het allernieuwste project bestaande uit meer futuristische entiteiten waaronder de stad van de kunst, wetenschap en technologie, het grote operagebouw en een park om in weg te dromen.

Lees verder


Op weg naar een nieuwe, frisse personeelsvereniging

Net als ons moederbedrijf water-link, is onze personeelsvereniging, Persawa, al een tijdje bezig zichzelf te vernieuwen.
Zo werd vorig jaar een nieuwe bestuursploeg, onder leiding van voorzitter Ivan Van Hoyweghen, aangesteld. Tot hiertoe werd er vooral gewerkt aan interne herstructureringen zoals het verenigen van alle onderafdelingen onder één bestuur.

Lees verder


Zo krijg je geen kater van tequila!

Het is bijna zover! Op 10 maart organiseert Persawa een tasting in de Gastenhoeve. Nog niet ingeschreven? Wees er snel bij want er zijn slechts 40 plaatsen.
Schrijf in via het inschrijvingsformulier onderaan de activiteitpagina of neem contact op met Ivan Van Hoyweghen. Meer info over de tasting avond vind je op de activiteitpagina in de activiteitenkalender.

Ben je al wel ingeschreven, lees dan hieronder tips om een kater te voorkomen!

Lees verder


ATV Wandelrally 2016

Dit jaar kan je de beminde Scheldestad ontdekken in het spoor van de 19de eeuwse landverhuizers. We vertrekken daarom vanuit het Centraal Station in Antwerpen en gaan noordwaarts richting het Eilandje. De wandelzoektocht eindigt in het Red Star Line Museum, de uitgelezen plek om je verder te verdiepen in de verhalen van miljoenen Europeanen die op zoek gingen naar een nieuw bestaan in de Verenigde Staten.

Lees verder