Luxor: uitnodiging voor de jaarlijkse personeelsverkoop van tuinmeubelen 2017

Uitnodiging voor de personeelsverkoop van tuinmeubelen die doorgaat op 20 & 21 mei 2017

Deze uitnodiging is volledig vrijblijvend voor uw bedrijf en alle werknemers, op vertoon krijgen de werknemers 25% korting op hun aankoop.

Luxorgarden – Sweigers Noord 8, 9140 Temse – 03 711 33 13 – 0475 25 80 20 – www.luxorgarden.bizinfo@luxorgarden.eu

Lees verder


Magnus : Domaine Montlobre – Exclusieve Voorverkoop!

Elk jaar rond deze periode krijgen we een zeer beperkte hoeveelheid toegewezen van een knappe maar schaarse rode en witte wijn uit Zuid-Frankrijk: Domaine Montlobre.

De kwaliteit is altijd schitterend maar spijtig genoeg zijn ze na de voorverkoopperiode niet meer verkrijgbaar wegens een te kleine productie… Ze liggen nu nog even op vat maar zullen in de loop van januari gebotteld worden.

Lees verder


Magnus, Gratis tickets voor SecondHome + Gratis Wijndegustatie

Binnen een kleine 2 weken is het weer zover! Een nieuwe editie van de SecondHome-beurs, dit maal vindt deze plaats in Brussels Expo van 1 t.e.m. 3 oktober. U komt er alles te weten over dat buitenverblijf in binnen- of buitenland waar u altijd al van droomde.

Bij een buitenverblijf hoort uiteraard een ontspannen sfeer, en daar komt Magnus een handje bij helpen. Wij zullen er aanwezig zijn met onze wijnbar waar iedereen welkom is voor een gratis degustatie. Om die reden mogen wij u als trouwe klant  opnieuw gratis tickets voor dit evenement aanbieden! (de normale entreeprijs bedraagt € 15,-).

Hopelijk komt u dus een glaasje degusteren aan onze stand!

Lees verder