Brabo kon van Goliath twee puntjes afsnoepen!

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 2 mei 2018 om 23:13

Na een aarzelend begin konden we toch lang standhouden en toen de WL’s samen vanaf halfweg nog alles begonnen af te ronden met enkele “double” ertussen, was een stuntje in de maak.

Bij Rudy liep het niet zoals hij voorhad en hij liet er wel eens ene te veel staan. Xander moest het van de spares hebben en ook Koen kwam nog niet tot die lange reeks strikes.
Op de voorlaatste frame hadden we nog 33 kegels krediet. We versierden allen een extra beurt en hielden nog 20 kegeltjes over … oef de ‘0’ eraf!

Maar dan trok Koen zijn ploeg mee op sleeptouw, of beter hij maakte er bijna een ‘onemanshow ‘ van. Koen zijn jaargemiddelde is 233 kegels en daarmee staat hij op kop van de spelerslijst. Hij maakt dit (bijna) ook telkens waar. Met een score <700 heeft hij voor zijn doen niet goed gespeeld. Dus hij begon met zijn grasgroen, blinkend inkomerke aan een reeks van 7 strikes en eindigde met een “double” tot 258 kegels in totaal.

Swa gooide amper de helft. Zijn teamgenoten waren wel goed bezig, behalve dan dat we allen vergaten er een extraatje aan te breien.

Xander speelde vlotjes mee en kon nu wel enkele mooie strikes maken, Rudy zou op ’t laatst nog wat splits zien staan maar dat deed er niet meer toe.

Koen bleef op zijn elan doorgooien en bereikte weer een score van + 250 kegels.

Alleen Dirk was nog bij de les en hij zou met een mooi ‘clean game’ eindigen. Swa kon pas op ’t eind met “turkey” nog wat goedmaken. Jan had nu enkele kegel ’10’ missers op rij en dan ben je niet ‘super’.

De Sinjoren, of beter Koen, hadden voor de rest alles onder controle en blijven zo in de running om kampioen te spelen. De voorlaatste wedstrijd tegen Isang Lahi kan de beslissende zijn, of gaat er toch nog een derde … lopen met de eer?

Volgende week spelen we tegen de Pinguins en dat zal weer alle hens aan dek zijn voor Dirk, Leo en Jan.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Jan Pauwels
Bowling team captain waterlinkers Dry bij Persawa
Als team cap van waterlinkers Dry, onderhoud ik de speelkalenders voor de Brabo Maandag League.
In afspraak met Ronny verzorg ik de administratie voor de BML en de communicatie met het bestuur van Persawa Bowling.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op