Bowlinghappening 3

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 27 april 2018 om 19:58

Op vrijdag 20 april 2018 ging de 3e bowlinghappening door, voor het eerst georganiseerd door Persawa. Het was verzamelen geblazen in Bowling Stones te Wommelgem.

Rond 19h00 konden we beginnen aan den aperitief. Gezien het uitstekende lenteweer met veel zon en een temperatuur aan de hoge kant voor de tijd van ’t jaar, konden we genieten van een dorstlessend drankje.

De opkomst was met 25 deelnemers aan de matige kant, maar de aanwezigen konden eerst genieten van een rijkelijk voorziene steengrill. Nadien volgden nog 2 uren bowlingplezier onder toezicht van onze competitiebowlers.
Zoals steeds hadden de afwezigen ongelijk.

Al bij al toch een geslaagde activiteit want de meeste deelnemers zouden zich nu al willen inschrijven voor de volgende editie. Hopelijk kunnen we dan een grootscheepse reclamecampagne lanceren die een hogere opkomst moet garanderen.

De reguliere bowlingcompetities lopen stilaan naar hun eind. Weldra worden er nog enkel nacompetities gespeeld.

Maar vanaf september vliegen we er weer in. Wellicht zullen er tijdens de zomerperiode nog wel enkele oefensessies georganiseerd worden.
Ben jij ook geïnteresseerd in bowling? Kom eens kijken op een van onze locaties in Antwerpen of in Wommelgem. In Antwerpen spelen we op woensdagavond vanaf 20u en in Wommelgem op maandag en donderdagavond vanaf 20u15.

Contacteer onze bowling ambassadeurs als je zin hebt om een balletje te gaan gooien. Zij kunnen je zeggen wanneer er competitiebowlers aanwezig zijn om je met raad en daad bij te staan.

Tot binnenkort!

Hieronder alvast een sfeerbeeld:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op