Bowling : WaterLinkers2 verrassen topploeg

Vorige week stonden de WaterLinkers2 tegen de 2e in het klassement, de fusieploeg Boshuisje*Candy.
Die ploeg staat daar niet voor niets, dat zijn topspelers die vlot in de eerste klasse van het Belgische bowlingmilieu meedraaien.

Maar het vel van de beer enz…
Nochtans begon het Boshuisje verschroeiend hard, met 3 topresultaten in het eerste game. Guy mistte te veel, Swa goed en Ronny vlot meedraaiend, kregen algauw een achterstand van 163 kegels te slikken.

Over en out denk je dan, maar dat was deze keer wel iets anders. Guy en Swa begonnen verschroeiend aan dat tweede game. Ronny kon, ondanks enkele splitjes, goed mee, en langs de andere kant kreeg Donald niets meer voor elkaar. Ook Steven liet wat steken vallen, en onverhoopt kregen we zicht op punten.
Op het einde hadden we een collectieve goede eindsprint, en yep, die onverwachtte 2 puntjes waren binnen.

De avond kon al niet meer stuk, en het werd nog beter. In game 3 bleven we vlot meedraaien en konden we door een collectieve TOP prestatie zelfs het Boshuisje scratch bijhouden!

Guy en Swa net onder de 200 zagen Ronny op het einde nog uithalen, met met 61 kegels behaalden we meer dan verdiend het gelijkspel. We schuiven hiermee een plaatsje op naar boven.

Punten in bijlage:

 

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Een gedachte over “Bowling : WaterLinkers2 verrassen topploeg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.