Bowling : WaterLinkers2 eindelijk de eerste punten

Na vier weken was het eindelijk prijs voor de WaterLinkers2.
We kwamen op vraag van de bowlinguitbater al om 18u30 op de banen de Bompaz tegen, onze tegenstander van dienst. Het handicapverschil bedroeg maar 2 kegels in ons voordeel, dus het kwam eigenlijk op een scratch game erop aan.

In game 1 liepen we al snel achter de feiten aan. Guy vond het niet, Swa wel goe bezig zagen Ronny(vervanger voor een gekwetste Jan) een clean game (202) spelen, met een zuivere afwerking op kegel 10. Dat is ook al ooit anders geweest. Maar Eddy (226) en Dirk waren in goeie doen en ook Xander, jawel, den onze op woensdag, deed zijn duit in het zakje, en de punten gingen terecht naar onze tegenstanders.

In game 2 was ook Swa ‘het’ kwijt, Guy het nog altijd niet gevonden, en Ronny kon niet tegen het geweld van Eddy (215) en Xander op. Een verlies van 68 kegels, en we stonden dan al 107 kegels achter.

Opdracht was dus met minstens 108 kegels winnen om het gelijkspel nog uit de brand te slepen. Guy al beter in de afwerking, kreeg ook Swa terug op de rails, en de kap presteerde met nen dubbele, 8 spare, een five bagger, een 9 met misser op kegel 10, en nog een turkey erachter een mooie score van 245 kegels en een totaal van 629.
Langs de overkant bleef het voor hun lang achtervolgen, en eerlijk is eerlijk, had hunnen Dirk geen off game, dan hadden we dat totaal niet kunnen binnenhalen.

We wonnen dus game 3 met 120 kegels verschil en den totaal ook. De eerste 4 punten zijn welkom, en we laten ineens de laatste plaats aan het PolderPloegske.

De scores:

Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op