Bowling: Waterlinkers 1 bekeren verder?

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 22 februari 2016 om 23:02

Hoi, 
 
Gisteren kwamen Jan, David en ikzelf in actie voor de terugmatch tegen de Vapero’s. De Vapero’s is een voor ons minder gekend team, aangezien ze in de woensdagleague in Wommelgem spelen, maar de handicaps van de spelers zei genoeg. ’t Is een team vol met opgeleide youngsters en dat was er aan te zien.
 
Voor een overwinning moesten we niet gaan, aangezien we de heenmatch al met aanzienlijk verschil hadden verloren, maar onze opdracht was duidelijk : voldoende kegels halen, en liefst een 1700+ om bij de 5 beste verliezers opgepikt te worden om toch naar die volgende ronde te kunnen gaan.
We zijn daar met brio in geslaagd, en hebben het zelfs gepresteerd om een game te kunnen winnen. David en Jan hadden nochtans niet hun avondje. Jan had wel een mooie uitschieter in game 2, maar was in game 3 te vermoeid om nog goed zijn balleke te kunnen plaatsen. David ging in stijgende lijn, maar kende te veel missers. Ikzelf had een minder eerste game, maar in game 2 ging het na wat schuiven op de baan ineens wel, om in game 3 eens te kunnen knallen. Met een turkey en een 6-bagger haalde ik een 256 scratch (derde beste score ooit) en maakte daarmee een totaal van 618 kegels, mijn tweede en tot nu toe beste 600+ van het seizoen.
  
Totaal haalden we 1771 kegels, en ook in de heenronde haalden we 1727 kegels.
Dat zou voldoende moeten zijn voor kwalificatie naar de volgende ronde, maar ’t is nog wachten op de bekerwedstrijden van vanavond. 
  
De scores vind je hieronder:
  
 
Print Friendly, PDF & Email
Ronny Korsten
Voorzitter Persawa Bowling en Team Captain waterlinkers 1 en 2 bij Persawa
Als voorzitter van Persawa Bowling, leid ik alle bowling activiteiten in goede banen 😉 .

Bovendien ben ik ook team captain van de competitieteams water-link 1 en 2 waarvoor ik de speelkalenders (playlists) onderhoud.

3
Reageer op dit artikel

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Sandraivan-van-hoyweghenPatrick Catthoor Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Patrick Catthoor
Beheerder

Proficiat Ronny en alle spelers van de bekerwedstrijden, niet enkel voor de meer dan waarschijnlijke plaatsing voor de volgende ronde, maar tegelijk ook voor de team- en de individuele prestaties.

Ook in de reguliere competities doen onze teams het meer dan behoorlijk zodat mag gesteld worden dat de waterlinkers aan een uitstekend seizoen bezig zijn.
Proficiat iedereen!

ivan
Lid

Met de account van Ivan, even laten weten dat het leuk is dat we zo’n actieve leden hebben,
mvg Patrick B.

Sandra
Lid
Sandra

Een dikke proficiat aan iedereen!