Beste Wensen | Meilleurs Vœux | Besten Wünsche | Best Wishes

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 26 februari 2016 om 01:29

NJ_D_Engels

Engels Group
Paardenmarkt 83 – 2000 Antwerpen – T +32 3 231 88 84 – info@engels.bewww.engels.be

Print Friendly, PDF & Email
ivan
Voorzitter hoofdbestuur bij Persawa
Binnen Persawa ben ik vooral bezig om onze personeelsvereniging binnen Water-Link echt op de kaart te zetten. Ook dagelijks bestuur neem ik voor mijn rekening. Aan de communicatie naar onze leden hecht ik veel belang. Samen met het bestuur prober ik onze vereniging zo goed mogelijk uit te bouwen zodat dit een vaste waarde is voor nu en in de toekomst.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op