ATV-wandelrally

Dit bericht werd voor het laatst gewijzigd op 30 november 2015 om 23:09

Wandel, speur en win met de ATV-Wandelrally.

ATV neemt je mee op ontdekkingstocht door de Koekenstad. Volg de route in je eigen tempo, los de vragen op en maak kans op mooie prijzen.

Wandelroute

Na een laatste blik op Brabo, vertrek je richting de binnenstad van onze Metropool. Dorst? ATV trakteert je onderweg op een gratis Bolleke De Koninck in het Waagstuk. Eens het antwoord gevonden op alle vragen, eindigt de zoektocht in ‘De Kaai’ op ’t Eilandje, waar je kan genieten van een welverdiende koffie.

Prijzen

De winnaar wint een avondje uit met ATV en mag een voorstelling naar keuze bijwonen met 4 personen in de Stadsschouwburg in de ATV-loge. De volgende 4 winnaars krijgen een bon ter waarde van €50 voor een etentje in ‘De Kaai’. De 30 daaropvolgende winnaars worden verwend met een geschenkpakket van brouwerij De Koninck.

Wie zijn antwoordformulier indient via Persawa, maakt kans op een extra prijs.

Praktisch

De wandelrally loopt van 1 mei tot 30 oktober 2014. Persawa biedt een brochure aan aan 3,5 euro.
Brochures te verkrijgen bij Kris Verstraeten of Ronny Adams.
Het antwoordformulier bezorg je ook aan Kris of Ronny, ten laatste op 15 september.

Print Friendly, PDF & Email
admin Persawa
Website Administrator bij Persawa
Als administrator van de Persawa website, draag ik zorg voor alle technische aspecten om de website zo goed mogelijk te doen werken. Mijn taken bestaan vooral uit het beheer van gebruikers, hun autorisaties, gebruikersgroepen, beveiliging van de website, backups om de continuïteit van de website te bewaken, ... kortom, alles wat nodig is om de website online te houden.

Reageer op dit artikel

Please Login to comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op